Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cele două românce găsite moarte în Italia erau cele mai bune prietene şi au fost ucise în două case diferite

Cele două românce găsite moarte în Italia erau cele mai bune prietene şi au fost ucise în două case diferite

Două românce au fost găsite moarte noaptea trecută în Italia. Acestea se aflau în case diferite, la doar 200 de metri distanță una de cealaltă. Trupul uneia dintre victime era carbonizat, iar cealaltă a fost găsită într-o baltă de sânge. Anchetatorii iau în calcul o dublă crimă însă, până acum, nu a fost descoperit niciun suspect.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2024   •   19:35

Evenimentul a avut loc în localitatea Naro, în Provincia Agrigento, Sicilia din sudul Italiei. Două românce au fost ucise în locuințe diferite la doar 200 de metri distanță.

Prima femeie a fost găsită carbonizată în apartamentul său după ce pompierii au fost chemați la un incendiu.

La puțin timp după acest eveniment, polițiștii au primit un apel prin care au fost alertați că o altă română a fost găsită în locuința sa, într-o baltă de sânge. Carabinierii care au ajuns la fața locului spun că imaginile sunt absolut terifiante și că femeia a fost ucisă cu o violență de nedescris.

Se pare că cele două românce erau foarte bune prietene. Femeia care a fost găsită într-o baltă de sânge fusese abordată de agresor pe stradă cu puțin timp în urmă.

Anchetatorii italieni consideră că cele două crime au legătură și caută date pentru a afla care a fost motivul crimei și, mai ales, cine sunt criminalii.

×
Subiecte în articol: romanca ucisa Italia
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close