Antena 3 CNN Externe O femeie care a rămas blocată timp de trei ore într-o piscină, a fost salvată prin intermediul Facebook. Cum a fost posibil

O femeie care a rămas blocată timp de trei ore într-o piscină, a fost salvată prin intermediul Facebook. Cum a fost posibil

O femeie care a rămas blocată timp de trei ore într-o piscină, a fost salvată prin intermediul Facebook. Cum a fost posibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Aug 2017   •   15:11

O femeie în vârstă de 61 de ani, care căzuse într-o piscină și rămăsese blocată acolo, a fost salvată datorită apelului pe care l-a făcut prin intermediul Facebook.

Leslie Kahn este o supraviețuitoare a unei operații de cancer la sân. Incidentul a avut loc la locuința sa din Epping, New Hampshire, iar după ce a căzut în piscina femeia nu a mai putut să iasă singură.

”Fără să am ceva sub picioare pe care să mă ridic și fără să am putere ... acest lucru nu se putea întâmpla”, a spus Kahn pentru televiziunea locală WRAL. 

Potrivit nydailynews.com, femeia, care este profesoară și care era în vacanță pe timpul verii, a stat în apă aproape 3 ore, având telefonul mobil în casă.

După un timp, și-a adus aminte că are tableta iPad în apropiere și după ce a reușit să pună mâna pe un băț telescopic a tras tableta lângă ea.

Apoi, a scris un mesaj pe Facebook cu mesajul ”911”, cerând ajutor.

Câteva persoane au răspuns la apel, iar femeia a fost salvată.

×
Subiecte în articol: piscina Facebook salvare femeie blocata apel
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close