Antena 3 CNN Externe O femeie din Anglia, violată de doi români, a simțit că viața i-a fost „distrusă” în urma violențelor. „Simt că au răpit viața din mine”

O femeie din Anglia, violată de doi români, a simțit că viața i-a fost „distrusă” în urma violențelor. „Simt că au răpit viața din mine”

O femeie a spus polițiștilor că a simțit că viața i-ar fi fost distrusă după ce ar fi fost violată de doi bărbați într-un fast-food, conform Eastern Daily Press.

O femeie din Anglia, violată de doi români, a simțit că viața i-a fost „distrusă” în urma violențelor. „Simt că au răpit viața din mine”
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    30 Iul 2021   •   00:06

Femeia, în vârstă de 20 de ani, ieșise cu prietenii în oraș înainte de a se trezi într-un fast-food, unde a fost violată de doi bărbați de origine română.

O instanță a audiat-o pe femeia a cărei identitate nu poate fi numită din motive legale.

Procurorul David Wilson a declarat că femeia a fost „foarte intoxicată” și că nu-și amintește modul în care a părăsit clubul pe care l-a vizitat împreună cu alți prieteni.

Aceasta a fost dusă la un fast-food din oraș, unde a fost violată de doi bărbați: Alexandru Puscoci, în vârstă de 21 de ani, și Ionuț Mitrea, în vârstă de 33 de ani.

Wilson a spus că reclamanta „dormea ​​la acea vreme” și s-a trezit în timp ce era violată de Puscoci.

Aceasta l-a implorat să se oprească, dar el a continuat.

La final, aceasta a fost violată de Mitrea.

În urma incidentului, care s-a întâmplat în iulie 2019, femeie i-a relatat toate cele întâmplate unui prieten care a mers cu ea să raporteze incidentul la poliție.

„Am fost violată de doi bărbați care nu sunt englezi. Simt că au răpit viața din mine. Viața mea este distrusă.”

Puscoci, din Cobbs Place, Yarmouth, și Mitrea, din St Peters Road, Yarmouth, au fost judecați, amândoi negând violul.

Procurorul a declarat juriului că ambii inculpați „au profitat de vulnerabilitatea” femeii, aflată în stare de ebrietate.

Când au fost audiați de polițiști, ambii bărbați au negat violul și au spus că ceea ce s-a întâmplat a fost consensual.

Procesul continuă.

×
Subiecte în articol: Anglia
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close