Antena 3 CNN Externe Oraș sub teroare, un soldat thailandez a împușcat oameni pe stradă, apoi s-a refugiat într-un mall. Sunt peste 20 de morți- VIDEO

Oraș sub teroare, un soldat thailandez a împușcat oameni pe stradă, apoi s-a refugiat într-un mall. Sunt peste 20 de morți- VIDEO

Atac armat în Thailanda, unde un soldat a deschis focul și a făcut numeroase victime în orașul Nakhon Ratchasima, cunoscut și sub numele de Korat,aflat la nord est de Bangkok.

Oraș sub teroare, un soldat thailandez a împușcat oameni pe stradă, apoi s-a refugiat într-un mall. Sunt peste 20 de morți- VIDEO
08 Feb 2020   •   18:04

Potrivit primelor informații, soldatul, pe nume Jakraphanth Thomma, și-a atacat superiorul, după care a furat o armă și muniție și a început să împuște oamenii pe stradă.

Atacul armat a vizat un templu budist apoi un centru comercial din oraș. Cel puțin 20 oameni au fost uciși, anunță BBC.

La un moment dat o explozie, urmată de o flacără uriașă, s-a petrecut în apropierea centrului comercial, unde atacatorul încă se ascunde, așa cum reiese din filmările postate de acesta pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Imagini cu atacatorul thailandez care a ucis cel puțin 17 oameni. Bărbatul se ascunde într-un mall

Incidentul este în curs de desfășurare de mai mult de două ore, suspectul ascunzându-se în subsolul unui centru comercial din oraș. Din ascunzătoare, soldatul a postat mai multe mesaje pe Facebook în care își întreabă prietenii dacă să se predea sau nu.

 

Fotografii şi videoclipuri postate pe reţele de socializare arătau scene de panică, oameni care fugeau şi rafale de armă automată.

Poliţia a anunţat că a încercuit centrul comercial Terminal 21, dar că atacatorul nu a fost găsit pentru moment.
 

 

×
Subiecte în articol: atac armat atac thailanda
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close