Antena 3 CNN Externe Ozzy Osbourne va susţine ultimele sale concerte. Orașul din Europa în care artistul își va încheia cariera

Ozzy Osbourne va susţine ultimele sale concerte. Orașul din Europa în care artistul își va încheia cariera

Managerul lui Ozzy Osbourne a dezvăluit că artistul dorește să mai susțină încă două concerte "pentru a-și lua rămas bun așa cum se cuvine".

Ozzy Osbourne va susţine ultimele sale concerte. Orașul din Europa în care artistul își va încheia cariera
Sursa foto: Getty Images I Harry How / Staff
de Ştefan Petrică    |    23 Ian 2024   •   15:44

Ozzy Osbourne, în vârstă de 75 de ani, a dezvăluit în 2020 că suferă de maladia Parkinson și a anunțat în 2023 că nu va mai susține turnee.

Sharon Osbourne, managerul artistului, a făcut noile dezvăluiri în timpul unei acțiuni organizate pentru a promova o emisiune live despre viața ei, a relatat tabloidul The Mirror.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Rockerul Ozzy Osbourne va susține ultimele concerte din cariera sa în orașul lui natal, Birmingham, a anunțat soția artistului britanic, citată marți de BBC, transmite Agerpres.

Într-un interviu separat, acordat în emisiunea "Midlands Today” a postului de televiziune BBC One, Sharon Osbourne a spus că soțul ei simte o conexiune profundă cu Birmingham și intenționează să petreacă mai mult timp în orașul lui natal.

Citește și: Povestea emoționantă a unei cățelușe cu șase picioare, abandonată în parcarea unui supermarket: "Trebuie doar să ne rugăm"

Potrivit dezvăluirilor sale, legendarul rocker britanic, care a cântat în acest oraș la ceremonia de închidere a Jocurilor Commonwealth din 2022, rămâne "un băiat din Birmingham”.

"Atunci când visează, el nu visează niciodată că se află în Los Angeles, ci visează întotdeauna că se află în Birmingham”, a declarat Sharon Osbourne.

Soții Osbourne locuiesc de mulți ani în Statele Unite, dar intenționează să se mute înapoi în Regatul Unit în acest an, a mai spus ea.

Sharon Osbourne a devenit o personalitate media datorită prezenței sale în "The Osbournes”, un serial de tip reality-show care prezenta viața soților Osbourne și a copiilor lor și care a fost difuzat pe micile ecrane începând din anul 2002.

"Eu nu cânt, nu dansez, nu pot să ies pe scenă și să distrez oamenii cu altceva decât cu experiența mea de viață”, a spus Sharon Osbourne.

Ea a dezvăluit că speră, de asemenea, să finalizeze planurile de a deschide un muzeu dedicat lui Ozzy Osbourne și o școală de muzică în Birmingham.

"Puteți să veniți și să vedeți toate premiile lui Ozzy și tot ceea ce ține de trecutul său”, a adăugat Sharon Osbourne.

×
Subiecte în articol: ozzy osbourne concert
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close