Antena 3 CNN Externe Papa Francisc a vizitat în spital copiii bolnavi de cancer și a botezat un nou născut | Va fi externat mâine

Papa Francisc a vizitat în spital copiii bolnavi de cancer și a botezat un nou născut | Va fi externat mâine

Condițiile Papei Francisc s-au îmbunătățit. Pontiful a vizitat copiii internați în secția de oncologie pediatrică a spitalului Gemelli, aducându-le mătănii, ouă de ciocolată și cărți religioase.

Papa Francisc a vizitat în spital copiii bolnavi de cancer și a botezat un nou născut | Va fi externat mâine
Sursa foto: Profimedia
de Ştefan Petrică    |    31 Mar 2023   •   20:57

În această după-amiază, Papa Francisc a mers să viziteze copiii internați în secția de oncologie pediatrică a spitalului A. Gemelli, aducându-le mătănii, ouă de ciocolată și copii ale cărții „Isus s-a născut în Betleemul Iudeii”.

În timpul vizitei, care a durat aproximativ o jumătate de oră, Papa a botezat un prunc pe nume Miguel Angel, în vârstă de câteva săptămâni. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"E deja creștin. Mergeți la parohie și spuneți-le că l-a botezat Papa", i-a spus acesta mamei lui copilului.

La final s-a întors la salonul său.

Citește și: Diagnosticul primit de Papa Francisc după ce a ajuns la spital. S-a plâns de dificultăți de respirație în ultimele zile

Starea pontifului s-a îmbunătățit așa că va fi externat sâmbătă. Acesta va fi prezent în Duminica Floriilor, potrivit La Repubblica.

"Pot să confirm că, întrucât este așteptat să părăsească spitalul mâine, Papa Francisc este așteptat să fie prezent în Piața Sf. Petru, duminică, la celebrarea euharistică a Duminicii Floriilor, Patimile Domnului”, potrivit directorului biroului de presă al Vaticanului, Matteo Bruni.

×
Subiecte în articol: Papa Francisc copii bolnavi botez spital
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close