Antena 3 CNN Externe Pățania unui turist aflat în vacanță în Santorini. Cum a reușit să rămână blocat cu mașina între ziduri

Pățania unui turist aflat în vacanță în Santorini. Cum a reușit să rămână blocat cu mașina între ziduri

Un turist aflat în Santorini a avut parte de o vacanță pe care nu o va uita niciodată, după ce a rămas blocat cu mașina între zidurile unei străduțe.

Pățania unui turist aflat în vacanță în Santorini. Cum a reușit să rămână blocat cu mașina între ziduri
Sursa foto: Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Apr 2023   •   23:23

Pentru un turist, vacanța în Santorini s-a sfârșit cu o situație care i-a dat mari bătăi de cap, acesta reușind să-și blocheze mașina între zidurile unei străzi înguste, care era destinată exclusiv pietonilor.

Aflat în Mesaria, un sat situat la marginea caldeirei Santorini, bărbatul a ignorat interdicția privind circulația autoturismelor și s-a aventurat pe străduțele înguste, pe care a preferat să le admire de la volanul mașinii sale.

Cu toate acestea, în ciuda curajului său, bărbatul a ajuns într-o situație neplăcută, fiind nevoit, spre amuzamentul trecătorilor, să ceară ajutor pentru a fi scos din mașina care a rămas blocată între ziduri.

Imaginea cu mașina prinsă între ziduri s-a răspândit rapid pe internet și a strâns zeci de mii de vizualizări.

Citește și: Mașină de lux, blocată în noroi, pe un drum forestier din Buzău. Familia cu trei copii, salvată de jandarmi și voluntari

Totodată, pățania șoferului a devenit un subiect de glume în rândul internauților, care au sugerat ca mașina să rămână exact acolo, pentru a fi un exemplu pentru cei care, în viitor, vor avea aceeași idee.

"Lasați-o să rămână acolo, ca un monument”, a scris cineva.

Mai mult, presa locală din Grecia scrie că mașina pe care o conducea bărbatul era, de fapt, închiriată.

După incident, comunitatea locală le-a atras atenția turiștilor asupra interdicției privind circulația autoturismelor în zonă, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: sofer masina blocat Santorini
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close