Antena 3 CNN Externe O patiserie a primit o amendă uriașă după ce o angajată a rămas blocată în congelator mai multe ore

O patiserie a primit o amendă uriașă după ce o angajată a rămas blocată în congelator mai multe ore

Un lanț britanic de patiserie a fost amendat după ce o angajată a fost la un pas de moarte. Femeia a rămas blocată într-unul dintre congelatoarele firmei.

O patiserie a primit o amendă uriașă după ce o angajată a rămas blocată în congelator mai multe ore
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Aug 2023   •   18:41

Pret a Manger a fost amendată cu 800.000 de lire sterline după ce o angajată a rămas blocată într-unul dintre congelatoarele sale timp de mai bine de două ore. 

Angajata purta blugi și tricou când a fost blocată într-un congelator, care avea, de obicei, temperatura setată la -18 Celsius. Femeia a fost descoperită după mai bine de două ore și a fost dusă de urgență la spital, unde a fost tratată pentru hipotermie. 

Pentru a supraviețui, femeia s-a folosit de cutii de carton pline cu cornuri pentru a acoperi orificiul de ventilație care suflă aer înghețat. 

Judecătorul a amendat compania cu 800.000 de lire sterline plus costuri de 23.667 de lire sterline.

Citește și: O româncă din Spania este acuzată că a ascuns în lada canapelei o fată de 15 ani, dispărută de cinci zile

"Acest incident arată că neglijarea măsurilor de siguranță de bază poate avea cele mai grave consecințe. Sperăm că amenda semnificativă acordată în instanță acționează pentru toate întreprinderile ca un avertisment, împiedicând acest lucru să se repete", a declarat pentru The Guardian consilierul Aicha Less, lider adjunct și membru al cabinetului pentru comunități și protecție publică. 

×
Subiecte în articol: produse de patiserie congelator
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close