Antena 3 CNN Externe Pedeapsa primită de un traficant din Venezuela, acuzat de cartel că a furat droguri de 10 milioane de dolari

Pedeapsa primită de un traficant din Venezuela, acuzat de cartel că a furat droguri de 10 milioane de dolari

Un traficant din Venezuela a primit o pedeapsă cruntă, ce a fost filmată şi ulterior postată pe X, după ce a fost acuzat de un cartel că a furat droguri în valoare de 10 milioane de dolari.

Pedeapsa primită de un traficant din Venezuela, acuzat de cartel că a furat droguri de 10 milioane de dolari
Sursa foto: X
de Georgiana Adam    |    30 Aug 2023   •   10:54

Reinalfo Fuentes, în vârstă de 68 de ani, cunoscut drept Talibanul, un important traficant de droguri din America de Sud, a primit o pedeapsă cruntă, după ce un cartel l-a acuzat că a furat droguri în valoare de 10 milioane de dolari.

Momentul a fost filmat de unul dintre membrii cartelului, iar pe imagini se vede cum traficantul este legat, într-o barcă. Potrivit unor surse citate de DailyMail, totul s-a întâmplat pe 17 iulie 2023, traficantul fiind răpit în aceeaşi zi, după ce a fost chemat la o întâlnire a cartelului pentru a răspunde unor întrebări.

Totul a început atunci când Talibanul a înscenat un flagrant al Poliţiei, explicând cartelului că poliţiştii au confiscat banii şi drogurile în valoare totală de 10 milioane de dolari.

Un apropiat al traficantului l-a trădat şi le-a spus membrilor cartelului adevărul, astfel că aceştia l-au chemat pe 17 iulie la o întâlnire, iar în aceeaşi zi a fost răpit şi dus în largul Mării Caraibilor, în apropierea insulei Martinica.

Drept dovadă, unul dintre cei însărcinaţi să îl ucidă pe Fuentes a filmat momentul. După ce l-au legat la mâini, la picioare şi i-au legat o ancoră, bărbaţii l-au aruncat pe Taliban în mare.

×
Subiecte în articol: Venezuela marea caraibilor X
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close