Antena 3 CNN Externe Peste 340 de persoane au fost arestate în Rusia la manifestările de comemorare a lui Aleksei Navalnîi

Peste 340 de persoane au fost arestate în Rusia la manifestările de comemorare a lui Aleksei Navalnîi

Val de arestări în Rusia după moartea lui Aleksei Navalnîi. Sute de persoane care participau la manifestările de comemorarea ale acestuia au fost reținute.

Peste 340 de persoane au fost arestate în Rusia la manifestările de comemorare a lui Aleksei Navalnîi
Sursa foto: Twitter/ @maxseddon
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Feb 2024   •   18:28

Peste 340 de persoane au fost arestate în Rusia la manifestările de comemorare a lui Aleksei Navalnîi, raportează OVD-Info.Peste 340 de persoane adunate pentru a comemora moartea liderului opoziţiei Alexei Navalnîi au fost arestate în Rusia, relatează SkyNews, care citează OVD-Info.

Organizația independentă pentru drepturile omului a declarat că 230 dintre ei au fost reținuți astăzi.

Aleksei Navalnîi, încarcerat, un critic principal al președintelui Vladimir Putin, care a militat împotriva corupției oficiale și a condus proteste majore împotriva Kremlinului, a fost confirmat mort vineri, la vârsta de 47 de ani.

Navalnîi, cel mai aprig opozant intern al președintelui rus Vladimir Putin, a căzut inconștient și a murit vineri după o plimbare în închisoare, unde își ispășea o pedeapsă de trei decenii, au declarat autoritățile.

Un purtător de cuvânt al lui Aleksei Navalnîi a confirmat sâmbătă că liderul opoziției ruse a murit.

 

 

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close