Antena 3 CNN Externe O pisică identică cu Puss in Boots din Shrek a cucerit internetul. Pisco are peste jumătate de milion de fani pe Instagram

O pisică identică cu Puss in Boots din Shrek a cucerit internetul. Pisco are peste jumătate de milion de fani pe Instagram

O pisică adorabilă, care seamănă izbitor cu Puss in Boots din Shrek, a cucerit internetul. Pisco este celebră pe Instagram, cu peste jumătate de milion de fani.

O pisică identică cu Puss in Boots din Shrek a cucerit internetul. Pisco are peste jumătate de milion de fani pe Instagram
Sursa foto: mirror.co.uk
de Cerasela Stafie    |    03 Dec 2021   •   21:54

Pisco este un British shorthair cu blana scurtă și aurie. Pisica este identică cu cea căreia Antonio Banderas i-a dat voce, în cel de-al doilea film Shrek, mai ales când își ridică labele și imploră mâncare.

Felina a cucerit întreg internetul, iar oamenii se întreabă cum de stăpânul său rezistă și nu îi dă mândare tot timpul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Proprietarul lui Pisco a creat un cont de Instagram cu numele pisicii. În prezent, numărul de urmăritori a ajuns la 614.000. 

În aceste zile, pisica celebră duce o viață de lux în New York, cu toate jucăriile și atenția pe care și le dorește.

„Când l-am luat prima dată pe Pisco, nu era ursulețul care este acum. Era foarte supărător și nu voia să-l ținem în brațe sau să-l atingem,” a povestit stăpânul pisicii adorabile, scrie Mirror.

„Dar în fiecare zi îi arătam că este în regulă și nu l-am forțat cu afecțiune și îmbrățișări. Curând a devenit mult mai încrezător și a început să devină curios. Și acum el este un super ursuleț și îi place să se ne iubească”, a adăugat.

×
Subiecte în articol: pisica Puss in Boots Shrek fani Instagram
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close