Antena 3 CNN Externe Poliția a dezvăluit vârsta elevului ucigaș de la școala din Belgrad | Kostas K. avea un plan de lichidare a "țintelor prioritare"

Poliția a dezvăluit vârsta elevului ucigaș de la școala din Belgrad | Kostas K. avea un plan de lichidare a "țintelor prioritare"

După masacrul de miercuri dimineață de la școala elementară din Belgrad, presa sârbă a relatat că atacatorul este un elev de 14 ani și a speculat asupra posibilității ca acesta să fie condamnat penal pentru faptele sale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2023   •   18:13

Însă suspectul Kostas K., arestat de poliția sârbă în curtea școlii, la scurt timp după ce și-a omorât opt colegi și a ucis un paznic, are, de fapt, 13 ani.

Informația provine de la un reprezentat al poliției din Belgrad, citat de CNN.

Minorul avea asupra sa două arme de foc aparținând tatălui său, pe care acesta a declarat că le ținea într-o cutie protejată de un cod.

Citește și: "Un înger de om!" Paznicul Dragan, prima victimă în masacrul de la școala din Belgrad | Elevul ucigaș ar fi fost victimă a bullying-ului

Bărbatul a fost arestat, la rândul lui.

Veselin Milic, șeful Poliției din Belgrad, a prezentat într-o conferință de presă o listă care conține numele elevilor pe care atacatorul și-a propus să-i lichideze. 

Milic a spus că suspectul plănuia atacul de aproximativ o lună și că în caietul său avea un plan cu intrările și ieșirile din școală, dovadă a premeditării.

În afara celor nouă persoane - opt elevi și paznicul Dragan V. - pe care le-a ucis, Kostas K. a rănit alți șase elevi și o profesoară de istorie în vârstă de 53 de ani.

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close