Antena 3 CNN Externe Polițiștii din Toronto au împușcat mortal un bărbat văzut cu o pușcă în apropierea unei școli

Polițiștii din Toronto au împușcat mortal un bărbat văzut cu o pușcă în apropierea unei școli

Ofițerii au răspuns unui apel porivit căruia un bărbat aflat la sfârșitul adolescenței se plimbă cu o armă de foc în zona Port Union din Scarborough, în apropierea unei școli. Individul a fost împușcat mortal.

Polițiștii din Toronto au împușcat mortal un bărbat văzut cu o pușcă în apropierea unei școli
Sursa foto: Twitter / Idolized
de Cerasela Stafie    |    27 Mai 2022   •   18:18

Poliția din Toronto a împușcat și ucis un bărbat, după ce acesta a fost zărit cu o pușcă în apropierea unei școli elementare. Alarma s-a dat imediat, iar sute de elevi au fost blocați în clase.

Incidentul vine la doar câteva zile după ce un adolescent american a ucis 21 de persoane la o școală.

Individul a fost văzut de trecători în jurul orei locale 13:00. Oamenii au anunțat imediat autoritățile.

 Ulterior, martorii au povestit că au auzit trei împușcături și apoi au văzut poliția încercând să-l resusciteze pe bărbat.

Șeful poliției, James Ramer, a declarat reporterilor că evenimentul a fost ”izolat” și că nu mai există nicio amenințare la adresa siguranței publice, dar că poliția va spori patrulele în zonă.

”Datorită apropierii de o școală, înțeleg cu siguranță sperietura și cât de traumatizantă trebuie să fi fost aceasta pentru personal, elevi și părinți, având în vedere evenimentele recente care s-au petrecut în Statele Unite”, a spus el, potrivit The Guardian. 

Incidentul vine la doar câteva zile după ce SUAau văzut cel mai grav atac armat în școală din ultimii zece ani. 19 copii și doi profesori au fost uciși după ce un adolescent înarmat de a intrat într-o școală primară din Uvalde, Texas.

Ramer a spus că nu a putut comenta mai mult pe marginea incidentului, deoarece Unitatea de Investigații Speciale a provinciei va efectua o anchetă.

×
Subiecte în articol: politisti Toronto impuscat
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close