Antena 3 CNN Externe Un poștas s-a îmbătat și a împărțit banii de pensii tuturor clienților dintr-o cârciumă

Un poștas s-a îmbătat și a împărțit banii de pensii tuturor clienților dintr-o cârciumă

Un poștaș beat a dat pensiile bătrânilor la clienții unei cârciumi. Incidentul a avut loc zilele trecute în orașul Bijeljina din Bosnia și Herțegovina.

postasi
Un poștas s-a îmbătat și a împărțit banii de pensii tuturor clienților dintr-o cârciumă Sursa foto: Posta Romana /Facebook
de Georgiana Adam    |    13 Noi 2023   •   12:43

Bărbatul se afla în timpului programului de lucru, iar la un moment dat a intrat într-o cârciumă. Poștasul s-a îmbătat, iar la scurt timp a început să împartă banii tuturor celor din local. 

Ulterior, individul a fost protagonistul unei discuții aprinse, care a izbucnit în restaurant și a fost nevoie de intervenția poliției. Oamenii legii și-au făcut rapid apariția la fața locului. 

Bărbatul a fost dus la secție pentru a da explicații în fața polițiștilor. Oamenii legii au ajuns la fața locului, apoi l-au dus pe poștașul beat la secția de poliție, relatează zagreb.info, citat de Știri Diaspora.

Citește și: ”Voi arunca totul în aer”. Un român a intrat într-o biserică din Italia cu o butelie și o brichetă și a amenințat că va da foc instituției

La secția de poliție a fost invitat și  directorul Oficiului Poștal din Bijeljina, Rada Bjelica.

×
Subiecte în articol: postas pensii incident carciuma
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close