Antena 3 CNN Externe Președintele Serbiei, reacție acidă după verdictul primit de Djokovic: ”L-au maltratat! Mint”

Președintele Serbiei, reacție acidă după verdictul primit de Djokovic: ”L-au maltratat! Mint”

Aleksandar Vucic, preşedintele Serbiei, a avut o reacție dură față de verdictul dat de judecătorii australieni, de a da dreptate guvernanților în ceea ce privește anularea vizei tenismenului. Liderul de la Belgrad a precizat că sportivul a fost ”maltratat” și că autoritățile ”mint”.

Președintele Serbiei, reacție acidă după verdictul primit de Djokovic: ”L-au maltratat! Mint”
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    16 Ian 2022   •   12:02

Un complet format din trei judecători au decis să susțină decizia ministrului Imigrării din Australia de a-i anula viza jucătorului sârb, lider mondial în tenis.

Reacții vin din ambele părți. După ce australienii și-au spus părerea, este rândul liderului sârb. Reacția acestuia cu privire la modul în care a fost manageriată toată această poveste nu a fost una blândă.

"Cei care cred că au luat această decizie în baza unor principii au arătat că nu au principii. Au maltratat un tenismen timp de zece zile pentru a-l anunţa în ultimul moment despre o decizie care era luată de la început. Novak a fost hărțuit, a fost o adevărată vânătoare de vrăjitoare împotriva unei persoane și a țării noastre. Prin Novak, au vrut să arate cum funcționează ordinea mondială", a spus președintele Serbiei, scrie The Age, citând publicația Novosti .

”Ați văzut în procedura fără rost în instanță, cât de mult a mințit acuzarea (adică avocații guvernului australian). Pur și simplu mint. Ei spun că procentul vaccinării în Serbia este mai mic de 50% și, oficial, este de 58%. Nu uitați că este mai mare decât în ​​multe țări ale Uniunii Europene. Acesta a fost un argument inutil”, a specificat liderul de la Belgrad.

Vucic a spus că sportivii australieni vor fi primiți într-un mod mult mai bun în Serbia, la un eveniment de atletism din martie ”și nu îi vom maltrata”.

”Mulțumesc poporului australian, deoarece sunt sigur că îi iubesc pe sârbi. Ei cred că l-au umilit pe Djokovic, dar s-au umilit pe ei înșiși, iar Novak Djokovic se poate întoarce în țara lui și îi poate privi pe toți în ochi cu capul sus”, a conchis șeful statului.

×
Parteneri
Piedone: Nu las Bucureştiul pe mâna lui Nicuşor
x close