Antena 3 CNN Externe Volodimir Zelenski a bufnit în râs cand și-a dat seama ce a spus. Care este liderul lui mondial preferat

Volodimir Zelenski a bufnit în râs cand și-a dat seama ce a spus. Care este liderul lui mondial preferat

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a fost întrebat, în timpul unei conferințe de presă, care este liderul lui mondial preferat. Acesta a izbucnit însă în râs când și-a dat seama ce a spus.

Volodimir Zelenski a bufnit în râs cand și-a dat seama ce a spus. Care este liderul lui mondial preferat
Sursa foto: Euronews / Principia Marsupia / Twitter
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2022   •   12:02

Jurnalist: Cu câți lideri mondiali vorbiți în fiecare zi?

Zelenski: În fiecare zi? Zece... În jur de opt - zece... 

Jurnalist: Care este preferatul dumneavoastră?

Zelenski: Preferatul? Nu știu... Pot să vă spun cu cine am prea multe legături! De fapt nu prea multe, nu asta am vrut să spun, a spus Zelenski bufnind în râs. 

”Nu prea multe, nu mă înțelegeți greșit! Am foarte multe legături cu Duda, Andrzej Duda, am multe legături cu Macron, cu Boris Johnson, cu Țările Baltice”, a explicat președintele Ucrainei. 

Jurnalist: Și pe care îl preferați?

„Pe cine prefer?”, a repetat Zelenski încercând să scape de răspuns. ”Pe soția mea!, a răspuns râzând în cele din urmă. ”Îmi pare rău!”

Volodimir Zelenski: "Negocierile sunt foarte dificile. Uneori, chiar scandaloase"

Continuă negocierile cu Rusia, dar sunt foarte dificile. Uneori chiar scandaloase, a spus, în cel mai recent mesaj video, președintele ucrainean.

Volodimir Zelenski şi-a exprimat recunoștință față de țările occidentale care s-au arătat dispuse să medieze discuţiile de pace între Ucraina şi Rusia.

Zelenski i-a îndemnat pe militarii ucraineni sa fie curajosi, să nu obosească şi să se gândească la odihnă doar după ce obţin victoria.

"Continuăm să lucrăm pe mai multe niveluri pentru a forţa Rusia să aleagă pacea, pentru a opri acest război brutal. Partea ucraineană continuă negocierile, care au loc, în format video, în fiecare zi. Dar este foarte dificil. Uneori, scandalos.

Însă, zi de zi, mai facem un pas înainte. Sunt, de asemenea, recunoscător tuturor mediatorilor internaționali care luptă pentru Ucraina, pentru Europa, pentru adevăr și prezintă Rusiei o imagine reală, honestă, convingând-o să vadă realitatea acțiunilor sale de război, dar şi faptul că lumea nu va opri adevărul, adevărul nostru.", a spus Zelenski în ultimul său mesaj.

 

 

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close