Antena 3 CNN Externe Prezentatoare de la Rai Uno, tâlhărită de trei indivizi, posibil români

Prezentatoare de la Rai Uno, tâlhărită de trei indivizi, posibil români

Prezentatoare de la Rai Uno, tâlhărită de trei indivizi, posibil români
Sursa foto: Foto: roma.repubblica.it
17 Mar 2011   •   14:32

Trei indivizi cu cagule, cu accent est-european, posibil români, au pătruns în casa unei cunoscute prezentatoare italiene, în noaptea de miercuri spre joi, furând bani şi bijuterii, potrivit ziarului La Repubblica.

Hoţii neidentificaţi până acum au pătruns în vila jurnalistei prin efracţie, demontând grilajul unui geam. Prezentatoarea telejurnalului postului Rai Uno, Cristina Guerra, era în casă împreună cu copiii. Ea a fost trezită de zgomote şi ameninţată cu arme de foc pentru a deschide două seifuri.

Unul dintre seifuri a fost deschis, iar hoţii au sustras din el bani şi bijuterii a căror valoare încă nu a fost stabilită. Au insistat ca femeia să le deschidă şi al doilea seif, dar aceasta le-a spus calmă că nu are cheia. Unul dintre hoţi a ameninţat-o că, dacă nu va deschide seiful, îi vor răpi un copil şi îl vor duce într-o tabără de nomazi. Într-un final, hoţii au renunţat, plecând doar cu banii şi bijuteriile din primul seif.

"Eu sunt în stare de şoc. Copiii nu au auzit nimic, au dormit tot timpul şi nu au probleme", a declarat prezentatoarea TV. Anchetatorii italieni cred că este vorba de o bandă de experţi în spargeri şi că autorii jafului ar putea fi locatarii unei tabere de nomazi, probabil cetăţeni români.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close