Antena 3 CNN Externe Prima arestare în cazul băiatului român împușcat la Roma: Un tânăr s-a prezentat singur la Poliție

Prima arestare în cazul băiatului român împușcat la Roma: Un tânăr s-a prezentat singur la Poliție

A fost arestat primul suspect în cazul adolescentului român împușcat mortal la Roma. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani, care a mers la Poliție și a oferit detalii despre tragedie.

Prima arestare în cazul băiatului român împușcat la Roma: Un tânăr s-a prezentat singur la Poliție
Sursa foto: getty images | ChiccoDodiFC
de Naty Badea    |    15 Ian 2024   •   13:12

Primul suspect arestat este un tânăr de etnie romă, în vârstă de 24 de ani, care a decis să se prezinte singur la Poliție.

Acesta a spus că el este cel cu care tatăl vitreg al copilului a vorbit în noaptea tragediei la telefon, apel în urma căruia au stabilit să se întâlnească.

Tânărul a mai dezvăluit că atunci când a văzut că cei care făceau parte din gruparea tatălui vitreg au venit înarmați, el a plecat imediat de la fața locului.

Cu toate acestea, carabinierii îl suspectează pe tânăr ca fiind unul dintre criminali, așa că l-au reținut și au efectuat mai multe percheziții la domiciliul acestuia. 

Citește și: Băiatul român împușcat la Roma, victimă a războiului dintre două bande rivale. Trei bărbați sunt căutați în toată Italia de carabinieri

Pe de altă parte, este căutat și complicele său, în vârstă de 33 de ani, care a fost identificat, și alte două pesoane despre care se crede că se aflau în duba din care s-au tras focurile de armă, însă acestea nu au fost identificate.

Până acum, au fost audiate aproximativ 20 de persoane. Rudele băiatului au fost audiate chiar de mai multe ori, declarațiile acestora fiind contradictorii.

În aceste condiții, oamenii legii încearcă să afle adevărul, luând în calcul faptul că cei care au dat declarații nu fac decât să mintă pentru a proteja motivul real pentru care băiatul de 14 ani a fost omorât.

Totodată, autoritățile nu exclud varianta potrivit căreia băiatul a fost ucis din greșeală, iar gloanțele erau destinate, de fapt, tatălui său vitreg.

Cercetările continuă în acest caz, urmând ca zilele următoare să apară amănunte noi despre această tragedie. 

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close