Antena 3 CNN Externe Băiatul român împușcat la Roma, victimă a războiului dintre două bande rivale. Trei bărbați sunt căutați în toată Italia de carabinieri

Băiatul român împușcat la Roma, victimă a războiului dintre două bande rivale. Trei bărbați sunt căutați în toată Italia de carabinieri

Se adâncește misterul în cazul adolescentului român împușcat la Roma. Se pare că în conflictul încheiat cu moartea băiatului de 14 ani ar fi fost implicate două bande rivale, iar din una dintre aceste grupări ar fi făcut parte chiar tatăl vitreg al copilului.

Băiatul român împușcat la Roma, victimă a războiului dintre două bande rivale. Trei bărbați sunt căutați în toată Italia de carabinieri
Sursa foto: Hepta.ro
de Naty Badea    |    15 Ian 2024   •   11:14

Cazul băiatului român împușcat la Roma a condus la o anchetă complicată, cu foarte multe întrebări fără răspuns.

Adolescentul român în vârstă de 14 ani a fost ucis vineri noaptea, în parcarea unei stații de metrou din Roma.

În primul rând, motivul crimei nu este cunoscut și nici de ce băiatul se afla, la ora 03:00 dimineața, pe străzile Romei.

Pe de altă parte, până acum, au fost audiate aproximativ 20 de persoane. Rudele băiatului au fost audiate chiar de mai multe ori, declarațiile acestora fiind contradictorii.

Citește și: Un copil român a fost împușcat mortal în parcarea unei stații de metrou din Roma

De asemenea, trei bărbați sunt căutați peste tot în Italia, fiind vorba despre români de etnie romă, care ar fi fost implicați în conflictul de la bar.

Totuși, deocamdată nu este clar dacă ei sunt cei care au tras cu pistolul din mașină, ucigându-l pe adolescentul de 14 ani.

Amintim faptul că totul s-a petrecut în urma unui scandal izbucnit într-un bar. Tatăl vitreg și bunicul matern al băiatului s-au întâlnit în acest loc cu cei trei bărbați, moment în care a avut loc o bătaie în toată regula.

Telefonul copilului este în continuare de negăsit și toată lumea se întreabă cine ar fi avut interesul să-l facă să dispară.

Mama băiatului ucis spune că în acea noapte au petrecut cu toții de ziua ei, iar după terminarea acestei petreceri, ea a mers să doarmă împreună cu ceilalți doi copii pe care îi are.

Femeia știa că băiatul de 14 ani se află cu bunicul său și cu tatăl vitreg, dar nu a știut despre bătaia din bar.

Oamenii legii din Italia continuă cercetările în acest caz, urmând ca zilele următoare să apară amănunte noi despre această tragedie. 

×
Subiecte în articol: adolescent mort Italia impuscat conflict
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close