Antena 3 CNN Externe Prima postare a lui Joe Biden pe Twitter, în calitate de președinte: "Nu e timp de pierdut când vine vorba de gestionarea crizei..."

Prima postare a lui Joe Biden pe Twitter, în calitate de președinte: "Nu e timp de pierdut când vine vorba de gestionarea crizei..."

Preşedintele american Joe Biden a postat miercuri pe contul de Twitter @POTUS primul mesaj de după ceremonia de învestitură. POTUS este cunoscuta prescurtare a titulaturii President Of The United States - Președintele Statelor Unite.

Prima postare a lui Joe Biden pe Twitter, în calitate de președinte: "Nu e timp de pierdut când vine vorba de gestionarea crizei..."
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2021   •   22:30

Noul președinte american a făcut referire la criza generată de pandemia COVID-19

"Nu e timp de pierdut când vine vorba de gestionarea crizei cu care ne confruntăm". "De aceea astăzi mă îndrept spre Biroul oval pentru a trece imediat la muncă şi a livra o acţiune curajoasă şi ajutoare imediate pentru familiile americane", se mai menţionează în acest mesaj.

Vicepreşedinta Kamala Harris şi-a preluat şi ea contul de Twitter, @VP, pe care apar imagini cu ea.

Contul oficial de Twitter al Casei Albe a trecut și el sub controlul noii administraţii.

Joe Biden a depus jurământul. America are un nou preşedinte. Biden: "Vocea poporului a fost auzită. Sunt multe lucruri de reparat"

Ceremonia de învestitură a preşedintelui Joe Biden a decurs fără incidente. Joe Biden şi vicepreşedintele Kamala Harris au depus jurământul în funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte ai Statelor Unite ale Americii.

Joe Biden a depus jurământul şi a fost aplaudat la scenă deschisă de sutele de invitaţi prezenţi la Capitoliu

"Dragi americani, este Ziua Americii, este Ziua Democraţiei şi a Speranţei. Timp de secole, America a fost încercată, s-a întâmplat şi acum, dar s-a ridicat la nivelul provocării. Astăzi sărbătorim triumful nu doar a unui candidat, ci a democraţiei. Vocea poporului a fost auzită. Am văzut cât de preţioasă şi fragilă în acelaşi timp este democraţia. Şi acum, democraţia a învins."

×
Subiecte în articol: postare Twitter Joe Biden
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close