x close

Priveliştile de neuitat din Valea Boga, presărate cu gropi de gunoi improvizate (FOTO)

05 Oct 2009   •   16:11
Priveliştile de neuitat din Valea Boga, presărate cu gropi de gunoi improvizate (FOTO)
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Satul de vacanţă Boga, din valea cu acelaşi nume a judeţului Bihor, este punctul de pornire către o zonă montană foarte sălbatică, cu foarte multe de văzut. O zonă pitorească, spectaculoasă, care atunci când intră însă în contact cu nepăsarea umană are de suferit.

Punctele de belvedere Czaran şi Boga oferă o privelişte de neuitat, iar în drum spre cascada Oşelu se poate vedea o raritate, piatra indianului, o stancă de forma unui om.Nicoleta Popa a văzut însă şi altceva pe drumul spre cascadă. "Am rămas stupefiată de aceste imagini din satul Boga, comuna Pietroasa, şi m-am hotărât să le semnalez", ne-a spus Nicoleta Popa, într-un e-mail trimis pe adresa [email protected], în care ne-a ataşat şi câteva imagini cu gunoaiele prezente pe traseu.
Şeful Gărzii de Mediu din judeţul Bihor, Călin Mocan, ştie de situaţia din zonă, unde există numeroase probleme cu depozitele clandestine de gunoi din satul de vacanţă şi chiar a amendat Primăria din comuna Pietroasa, în luna august. De atunci însă nu s-a schimbat nimic şi presa locală notează că primăriţa Saveta Oşvat chiar s-a făcut nevăzută, împreună cu responsabilul de mediu, la data controlului Gărzii de Mediu.

Antena3.ro

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati