Antena 3 Externe Putin către Occident: "Opriţi transformarea lumii în BARĂCI GLOBALE, unde vă impuneţi propriile voastre reguli!"

Putin către Occident: "Opriţi transformarea lumii în BARĂCI GLOBALE, unde vă impuneţi propriile voastre reguli!"

de G.C.P    |    01 Iul 2014   •   15:17
Putin către Occident: "Opriţi transformarea lumii în BARĂCI GLOBALE, unde vă impuneţi propriile voastre reguli!"
Sursa foto: Foto: Reuters

Preşedintele Rusiei l-a învinovăţit pe noul lider de la Kiev, Petro Poroşenko, pe care îl consideră responsabil pentru situaţia tensionată din Ucraina.
Vladimir Putin a criticat dur şi puterile occidentale, despre care spune că intenţionează să transforme lumea în "barăci globale".

Liderul de la Kremlin a luat parte la o întâlnire a oficialilor ruşi cu ambasadorii străini acreditaţi la Moscova, prilej cu care şi-a exprimat speranţa că partenerii din Vest vor înceta să-şi impună propriile principii în alte ţări.

"Sper că pragmatismul să fie în continuare prioritar. Sper ca Occidentul să renunţe la ambiţiile sale, acelea de a stabili adevărate barăci în diverse colţuri ale lumii, aranjate pe anumite criterii, care să impună reguli uniforme de comportament şi stil de viaţă ale societăţii", a precizat Putin.

"Nutresc speranţa că Occidentul va începe să construiască relaţii bazate pe drepturi egale, respect mutual şi consideraţia necesară pentru alte interese", spune preşedintele rus.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close