Antena 3 CNN Externe Putin spune că Strauss-Kahn este victima unei conspiraţii

Putin spune că Strauss-Kahn este victima unei conspiraţii

Putin spune că Strauss-Kahn este victima unei conspiraţii
30 Mai 2011   •   14:31

Primul ministru al Rusiei, Vladimir Putin, l-a apărat pe fostul şef al FMI, declarând că acuzaţiile de agresiune sexuală care i-au fost aduse lui Strauss-Kahn sunt probabil false şi sugerează că fac parte dintr-o mutare conspirativă de a-l înlătura pe acesta de la conducerea FMI.

"Este greu pentru mine să evaluez motivele politice ascunse, dar nu cred că povestea este chiar aşa cum a fost prezentată. Nu îmi sună bine", a declarat Putin pentru New York Post.

Putin este primul lider care vorbeşte despre conspiraţie în acest caz. În mod ironic, Strauss-Kahn, înainte să fie arestat, a declarat că este de părere că Putin complota să îi submineze poziţia ca şef al Fondului Monetar Internaţional. El a spus că ruşii, în special Putin, s-au aliat cu Fraţa pentru a-l demite de la şefia FMI şi a-l împiedica să candideze pentru funcţia de preşedinte al Franţei.

Strauss-Kahn a fost acuzat de agresiune sexuală şi tentativă de viol de către o menajeră de la hotel. Totuşi, susţinătorii lui spun că este un plan la nivel internaţional pentru a-l distruge pe şeful FMI şi şansele acestuia de a-l înlocui pe Sarkozy.


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close