Antena 3 CNN Externe Putin spune că o victorie Rusiei este inevitabilă | A anunțat noul obiectiv al războiului din Ucraina

Putin spune că o victorie Rusiei este inevitabilă | A anunțat noul obiectiv al războiului din Ucraina

Președintele rus și-a exprimat public convingerea că armata rusă va ieși victorioasă în conflictul din Ucraina.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Ian 2023   •   13:46

"Din punct de vedere al obținerii rezultatului final și victoriei - care este inevitabilă - sunt câteva lucruri care stau la baza reușitei noastre. Acestea sunt unitatea și solidaritatea poporului rus, curajul și eroismul militarilor noștri în prima linie, în timpul operațiunii militare speciale și, bineînțeles, munca noastră în sectorul militar și industrial", a spus Putin.

Miercuri, la o întâlnire cu veteranii celui de-al Doilea Război Mondial și supraviețuitorii asediului de la Leningrad, președintele rus declarat că scopul așa-numitei "operațiuni militare speciale" din Ucraina este "încheierea războiului" din regiunea ucraineană Donbas

Potrivit lui Putin, "ostilitățile pe scară largă din Donbas nu s-au oprit din 2014 – cu utilizarea echipamentului greu, artileriei, tancurilor și avioanelor".

"Tot ceea ce facem astăzi, inclusiv în operațiunea militară specială, este o încercare de a pune capăt acestui război. Acesta este sensul operațiunii noastre. Și să ne protejăm oamenii care trăiesc acolo, în aceste teritorii", a declarat liderul de la Kremlin, potrivit RIA Novosti, citată de CNN.

La sfârșitul lunii decembrie, Putin a folosit cuvântul prima dată cuvântul"război" pentru a se referi la conflictul din Ucraina, amintește CNN.

Citește și: "Dacă Rusia pierde războiul, începe Apocalipsa nucleară", amenință Dmitri Medvedev

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin razboi victorie Ucraina
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close