Antena 3 CNN Externe El este Rambo, căţeluşul care le ridică moralul militarilor ucraineni pe frontul de luptă: "Este protectorul nostru"

El este Rambo, căţeluşul care le ridică moralul militarilor ucraineni pe frontul de luptă: "Este protectorul nostru"

Pe linia de front, Rambo, un căţeluş de doar câteva luni, le ridică moralul militarilor ucraineni.

El este Rambo, căţeluşul care le ridică moralul militarilor ucraineni pe frontul de luptă: "Este protectorul nostru"
Sursa foto: Captură Twitter / Ukraine live
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Feb 2022   •   12:49

Militarii ucraineni fac tot posibilul să opună eroic rezistenţă în faţa soldaţilor ruşi în mai multe localităţi din Ucraina

Printre noroi, sârmă ghimpată şi miros de praf de puşcă, un căţeluş cât un ghemotoc dă din coadă stânga-dreapta, semn că este vesel şi fericit. Este vorba de Rambo, căţelușul care le ridică moralul militarilor ucraineni pe frontul de luptă. 

Militarilor ucraineni li s-a făcut milă de el, aşa că aceştia l-au luat sub aripa lor, oferindu-i mâncare şi adăpost. În schimb, Rambo îi răsplăteşte cu cel mai mare ajutor, sprijinul moral. 

Soldaţii sunt de părere că micuţul Rambo va fi un ajutor de nepreţuit, având în vedere că acesta poate auzi şi vedea mai bine decât ei: "El este câinele nostru de pază"

- El este protectorul nostru, nu-i aşa Rambo?!

- Cum îl cheamă?

- Rambo.

- Ne-a fost milă de el. Era frig afară, aşa că l-am luat în adăpostul nostru, iar el a stat cu noi. Stă de pază, asta-i jobul lui. Poate auzi foarte bine,  mai ales în cazul în care este un necunoscut în apropiere. Este atât de mic, încât încape şi într-o mână", mai spune militarul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Rambo nu este singurul patruped care le ţine companie soldaţilor ucraineni: "Am avut o căţeluşă gestantă prin zonă. Mai avem doi căţeluşi, dar ei sunt de obicei prin bucătărie.", a spus unul dintre soldaţii ucraineni.

Cel mai mare ajutor pe care căţelul Rambo îl oferă este sprijinul moral oferit militarilor ucraineni, care fac tot posibilul să ţină piept invaziei soldaţilor ruşi.

×
Subiecte în articol: catel militari Ucraina Rusia razboi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close