Antena 3 CNN Externe Un militar rus, devenit prizonier de război, izbucnește în plâns atunci când primește hrană de la ucraineni

Un militar rus, devenit prizonier de război, izbucnește în plâns atunci când primește hrană de la ucraineni

Imagini emoționante vin de pe front. Acolo unde un militar rus, devenit prizonier de război, izbucnește în plâns atunci când primește hrană de la așa-zișii inamici ucraineni.

Un militar rus, devenit prizonier de război, izbucnește în plâns atunci când primește hrană de la ucraineni
de Silvia Preda    |    02 Mar 2022   •   16:50

Tânărul soldat rus a luat legătura cu mama sa şi momentul a fost filmat.

"Ridicați-vă, ridicati-vă cu întregul popor. Blocați autostrăzile, drumurile, podurile. Faceţi de toate! Înrolați baieţii tineri. Coloane întregi stau sparte. Coloane, coloane întregi cu soldații voștri ruşi. Să se organizeze şi să plece. El a păţit-o pentru nimic. El nici nu ştia după ce merge, aici, la noi. Ei merg după harţi vechi. Şi ei beau", spune un ucrainean.

-Natașa, totul e bine, Natașa, mă auziți? Gata, spune-i mamei, spune-i.

-Te iubesc! (soldat rus - n.red.)

-Totul e bine.

-Gata, Natașa. Succes, Dumnezeu fie cu dumneavoastră! Totul e bine. Mai târziu va lua legătura cu dumneavoastră. El acum e viu și sănătos."

Iată momentul!

Un soldat rus luat prizonier în Ucraina şi-a sunat mama: "Ne-au spus că vom fi trupe de menţinere a păcii"

Dacă va fi un al III-lea Război Mondial, va fi unul nuclear şi distrugător, anunţă Rusia prin vocea ministrului de Externe. Între timp, apar noi imagini cu disperarea locuitorilor din Kiev care se bat efectiv pentru a prinde un loc în trenul salvării pentru că începe o nouă seară de bombardamente.

România ia noi măsuri de urgenţă: navele civile nu mai au voie să navigheze pe braţul Chilia al Dunării după ce armata rusă a ajuns în oraşul Izmail, aflat la 15 kilometri de graniţa noastră.

O nouă rundă de negocieri pentru pace între Rusia şi Ucraina va avea loc în această seară, iar oficialii ucraineni fac un anunţ major: ofiţieri din serviciu secret rus dau informaţii Ucrainei despre cei care vor să-l ucidă pe preşedintele Zelenski. 

×
Subiecte în articol: militar rus ucraineni prizonier razboi
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close