Antena 3 CNN Externe Recompensă de un milion de euro pentru găsirea bijuteriilor furate la Cannes

Recompensă de un milion de euro pentru găsirea bijuteriilor furate la Cannes

Recompensă de un milion de euro pentru găsirea bijuteriilor furate la Cannes
de S.T.    |    06 Aug 2013   •   09:56

Llyod's oferă un milion de euro recompensă celui care va permite găsirea bijuteriilor furate la Cannes, în sudul Franţei, la 28 iunie, în urma unei spargeri şi a căror valoare a fost estimată la peste 100 de milioane de euro, se arată într-un anunţ trimis marţi AFP.

Potrivit anunţului respectiv, această recompensă oferită "primei persoane care va furniza informaţii ce vor permite găsirea mărfurilor, este supusă unor condiţii".

În textul anunţului nu sunt precizate aceste condiţii.

Bijuteriile furate de la Cannes, care valorau 100 de milioane de euro, aparţineau proprietarului unui mall din România

Textul anunţului, ce va fi publicat miercuri în trei ziare din Franţa, este însoţit de fotografia a patru bijuterii furate.
   
"Pesoanele care au informaţii utile pot contacta SW Associates : 06.10.95.05.64 (între 18.00 şi 19.00) sau pot trimite un mesaj la adresa: [email protected]", adaugă textul.
   
La 28 iunie, în sudul Franţei, 72 de piese (inele, coliere de diamante, pandantive şi alte bijuterii), între care "34 de excepţie" au fost furat de un bărbat înarmat la expoziţia "Extraordinary diamonds" a casei Leviev, companie specializată în diamante, care a avut loc la hotelul Carlton.
   
Cel mai mare furt de bijuterii comis în Franţa până acum a fost cel de la bijutierul Harry Winston, la Paris, în 2008, prejudiciul jafului fiind estimat la 85 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: recompensa diamante
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close