Antena 3 CNN Externe Reporter luat de vânt, în direct, în timpul uraganului Ida

Reporter luat de vânt, în direct, în timpul uraganului Ida

Un reporter de la o televiziune din Statele Unite a fost la un pas să fie luat de vântul puternic în timp ce relata despre uraganul Ida.

Reporter luat de vânt, în direct, în timpul uraganului Ida
de Georgiana Adam    |    31 Aug 2021   •   09:12

Bărbatul era în timpul unei transmisiuni, când, din senin, o rafală puternică l-a dezechilibrat și abia a mai putut să se țină pe picioare. 

Uraganul Ida este extrem de periculos iar vântul a atins o viteză de 240 km/h. 

Oamenii sunt extrem de speriați, având în vedere că, în urmă cu 16 ani, un alt uragan a luat 1.800 de vieți și a produs pagube de zeci de miliarde de dolari. 

Uraganul Ida a lovit coasta SUA cu rafale de vânt de 240 km/h

Ida vine la cea de-a 16-a aniversare a devastatorului uragan Katrina, socotită cea mai puternică furtună care a lovit statul american, alături de Laura de anul trecut și Last Island Hurricane din 1856.

Guvernatorul Louisianei, John Bel Edwards, a declarat în weekend că se așteaptă ca Ida să fie „o mare provocare”.

Meteorologii au anunțat oficial, sâmbătă seară, că uraganul Ida se întețește deasupra apelor din Golful Mexic, generând vânt ce depășește 210 km/h și ploi puternice, având un potențial ridicat să intre în perioada următoarea în categoria a 4-a, cu efecte devastatoare.

Specialiștii avertizează că este posibil ca Ida să devină cel mai puternic uragan din istorie care a lovit statul Louisiana, regiune cunoscută mai ales pentru căldurile extreme.

”Va fi unul dintre cele mai puternice uragane care lovește Louisiana din 1850”, a spus John Bel Edwards, guvernatorul statului.

Oficialii au ordonat evacuarea pe scară largă a zonelor joase și a celor de coastă.

Sunt și persoane care refuză să-și părăsească locuințele sau pur și simplu nu au unde să plece, așa că se pregătesc cum pot de furtuna ce se anunță a fi devastatoare.

În august 2005, New Orleans a fost lovit de uraganul Katrina, și a fost nevoie de mult timp ca lucrurile să revină la normal. Atunci zeci de mii de oameni și-au pierdut casele, potrivit The Guardian.

 

×
Subiecte în articol: Uraganul Ida
Parteneri
Gata cu amenzile! Apelul celui mai cunoscut polițist român de pe TikTok
x close