Antena 3 CNN Externe Revista presei. Cuba acuză SUA de sprijinirea disidenţilor. Actriţa Brittany Murphy moare la doar 32 de ani. Rusia demarează cercetările pentru un motor nuclear spaţial

Revista presei. Cuba acuză SUA de sprijinirea disidenţilor. Actriţa Brittany Murphy moare la doar 32 de ani. Rusia demarează cercetările pentru un motor nuclear spaţial

Revista presei. Cuba acuză SUA de sprijinirea disidenţilor. Actriţa Brittany Murphy moare la doar 32 de ani. Rusia demarează cercetările pentru un motor nuclear spaţial
Sursa foto: ziare
21 Dec 2009   •   04:49

Cuba acuză SUA de sprijinirea disidenţilor


Preşedintele cubanez Raul Castro a acuzat administraţia Obama că menţine politicile ostile faţă de acest stat, prin trimiterea unui sucontractant care a distribuit echipament ilegal de comunicare.
Castro susţine că subcontractantul guvernului american arestat la Havana pe 5 decembrie livra grupurilor de opoziţie "echipament de comunicare prin satelit ", care este interzis în Cuba.
"Inamicul este la fel de activ ca până acum, dovadă fiind arestarea unui cetăţean american în urmă cu câteva zile", a spus Raul Castro în cursul alocuţiunii sale în faţa Adunării Naţionale, notează Reuters.

Depatamentul american de stat a confirmat arestarea unui american, despre care The New York Times scria că oferea telefoane mobile şi laptopuri pe insulă.

Actriţa Brittany Murphy moare la doar 32 de ani

Actriţa Brittany Murphy a murit în urma unui stop cardiac la doar 32 de ani. Vedetă care a apărut în filme precum 'Clueless', '8Mile' şi 'Just Married', a decedat duminică, după ce a făcut stop cardiac pe când se afla la casa sa din Los Angeles, scrie Examiner.
La ora locală 8am, soţul său a apelat la numărul de urgenţă, potrivit autorităţilor locale.
Ultimul mare rol al lui Murphy a fost în Sin City, în 2005, deşi a apărut în numeroase showuri tv de atunci şi a pus vocea pe desenele animate 'King Of The Hill' şi 'Futurama'.
În 2006, aceasta a lansat şi piesa muzicală Faster Kill Pussycat, în colaborarea cu DJ Paul Oakenfold, ce a devenit un hit în cluburi.
Primul rol la Hollywood a venit când avea 14 ani, în serialul Drexel's Class.
În mai 2007, aceasta s-a măriti cu regizorul britanic Simon Monjack.



140 milioane arabi, sub limita sărăciei

Aproape 140 milioane de arabi trăiesc sub limita sărăciei, potrivit unui raport al Programului pentru Dezvoltare al ONU şi Liga Arabă. Acesta subliniază că nu a existat o scădere a ratei sărăciei în ultimii 20 de ani, arată Radio Europa Liberă.
Documentul a fost emis înainte de summitul din septembrie 2010, când se vor aniversa 10 ani de la adoptatea Scopurilor Mileniului, când liderii mondiali au promis reducerea sărăciei şi foametei la jumătate până în 2015.


Rusia demarează cercetările pentru un motor nuclear spaţial

Rusia va lansa cercetările pentru un motor nuclear care să fie folosit la navetele spaţiala, arăta Agenţia Spaţială Federală a Rusiei. Şeful acestei agenţii sublinia că asemenea motoare sunt o zonă care promite, mai ales că pot fi folosite pentru zboruri spre Marte sau alte planete, informează RIA Novosti..
Anatoli Perminov arăta că pasul este crucial dacă Rusia doreşte să se menţină în concurenţa spaţială.


Antena3.ro

×
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close