Antena 3 CNN Externe Revista presei. Reducerea costurilor costă vieţi în Afganistan Putin: Divizarea Germaniei a fost o greşeală. Rusia livrează arme statelor NATO

Revista presei. Reducerea costurilor costă vieţi în Afganistan Putin: Divizarea Germaniei a fost o greşeală. Rusia livrează arme statelor NATO

Revista presei. Reducerea costurilor costă vieţi în Afganistan Putin: Divizarea Germaniei a fost o greşeală. Rusia livrează arme statelor NATO
Sursa foto: revista presei
29 Oct 2009   •   04:50

Reducerea costurilor costă vieţi în Afganistan

Reducerile privind verificările de securitate au dus la moartea a 14 soldaţi britanici , în momentul exploziei unui avion în Afganistan, se arată într-un raport, citat de FOX News.
Avocatul Charles Haddon-Cave a anchetat 22 de luni accidentul aviatic din 2006 şi apreciază că acesta a fost cauzat de măsurile de siguranţă slabe, managementul defectuos şi dorinţa de a economisi bani.


Rusia livrează arme statelor NATO

Rusia livrează arme şi echipament pentru poliţie şi unităţi militare în mai multe state NATO, a anunţat exportatorul de armament Rosoboronexport. Un oficial al companiei arăta că principalii clienţi sunt state ex-sovietice, Orientul Mijlociu, America Latină, ţările africane, dar şi state NATO, scrie RIA Novosti.
Partenerii străini sunt interesaţi şi de armele ruseşti pentru unităţile antiteroriste, de aparatele optice, în special de vedere nocturnă, de materiale de obţinere de informaţii secrete, de mijloacele de protecţie individuală şi de arme neletale, a precizat consilierul.




IRA considera Palatul Buckingham ca fiind o posbilă ţintă

Armata republicană irlaneză aprecia Palatul Buckingham şi alte monumente londoneze ca fiind ţinte posibile în timpul campaniei de atentate din anii 70, se arată în documente publicate miercuri, informează The Times.
Fişierele aflate la arhivele naţionale britranice arată că un grup responsabil pentru mai multe crime şi atentate în in 1974 -1975 lua în considerare galeria de artă ca ţintă pentru o lovitură.
De asemenea, a fost alcătuită o listă de parlamentari, poliţişti şi militari.




PepsiCo, amendă de 1.26 miliarde dolari după ce a pierdut o scrisoare

Numărul doi mondial pe piaţa băturilor răcoritoare trebuie să plătească 1,26 miliarde dolari către doi bărbaţi care susţin că societatea le-a furat ideea de a vinde apă purficicată. Sentinţa judecătoriei din Wisconsin vine după ce o secretară a uitat de existenţa unui document ce avertiza compania că este dată în judecată.
Suma reprezintă circa 20 procente din profitul anual din ultimii ani, transmite. Reuters.
Potrivit dosarului Charles Joyce şi James Voigt au câştigat la verdictul din 30 septembrie, la cinci luni după deschiderea dosarului.
Cei doi susţin că au discutat în 1981 despre ideea lor de a vinde apă purufucată, dar PepsiCo le-a furat ideea ulterior
.



Putin: Divizarea Germaniei a fost o greşeală


"Divizarea poporului (german) era fără perspectivă, era evident încă de la început că nu trebuia făcută", a declarat el pentru postul rus de televiziune NTV în cadrul unui documentar care va fi difuzat la 8 noiembrie, cu o zi înainte de aniversarea a 20 de ani de la căderea Zidului, comunică
Javno.

"Germania şi poporul german au fost îndelung ostaticii luptei dintre două superputeri (Statele Unite şi Uniunea Sovietică) şi ai forţelor de ocupaţie, atât în Vest, cât şi în Est", a precizat el, potrivit fragmentelor publicate de agenţia Interfax.

"Germania a devenit o monedă de schimb în lupta dintre cele două superputeri", a adăugat fostul preşedinte al Rusiei (2000-2008), care este considerat în continuare ca fiind cel mai influent din ţară.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensionarii care nu primesc niciun ban în plus de la 1 septembrie
x close