Antena 3 CNN Externe "Rezervă", autobiografia prinţului Harry, a intrat în Cartea Recordurilor

"Rezervă", autobiografia prinţului Harry, a intrat în Cartea Recordurilor

Cartea de memorii a prinţului Harry, "Rezervă", a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile, intrând în Guiness Worls Records.

"Rezervă", autobiografia prinţului Harry, a intrat în Cartea Recordurilor
Sursa foto: Editura Nemira | Facebook
de Silvia Preda    |    16 Ian 2023   •   21:14

La doar o zi după lansare, Nemira a epuizat întregul tiraj de 15.000 exemplare.

În Marea Britanie, SUA şi Canada, cartea a ajuns la 1,43 milioane de exemplare vândute în prima zi.

"Rezervă", volumul de memorii al prinţului Harry, duce de Sussex, a fost publicat internaţional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi.

Prințul Harry a împărtășit mai multe detalii despre copilăria sa și despre relația cu Prințul de Wales în cartea sa de memorii.

Citeşte şi: Acuzaţii grave în autobiografia "Rezerva": Prinţul Harry spune că a fost născut în caz că William ar avea nevoie de un organ

Cartea a atras atenţia în întreaga lume datorită dezvăluirilor sale privind acuzaţiile lansate de prinţul lui Harry la adresa tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, şi fratelui său mai mare, prinţul William.

Scriind în cartea sa, ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a spus că a crescut știind că s-a născut pentru a-i oferi fratelui său mai mare, prințul William, în vârstă de 40 de ani, un organ în cazul în care ar fi avut nevoie.

Harry, care este cu doi ani mai tânăr decât prințul William, a explicat cum această idee de "moștenitor" și "rezervă" a fost întărită de-a lungul întregii sale vieți.

×
Subiecte în articol: harry rezerva carte memorii
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close