Antena 3 CNN Life Acuzaţii grave în autobiografia "Rezerva": Prinţul Harry spune că a fost născut în caz că William ar avea nevoie de un organ

Acuzaţii grave în autobiografia "Rezerva": Prinţul Harry spune că a fost născut în caz că William ar avea nevoie de un organ

Prințul Harry susține, în autobiografia sa, că a crescut știind că s-a născut pentru a-i oferi fratelui său mai mare, prințul William un organ în cazul în care ar fi avut nevoie de transplant.

Acuzaţii grave în autobiografia "Rezerva": Prinţul Harry spune că a fost născut în caz că William ar avea nevoie de un organ
Sursa foto: Hepta/ Bestimage / 60 Minutes / CBS
de Ştefan Petrică    |    10 Ian 2023   •   23:49

Ducele de Sussex a povestit mai multe detalii despre copilăria sa şi despre relaţia cu fratele său, în cartea sa de memorii "Rezerva".

Prinţul a spus că a crescut știind că s-a născut pentru a-i oferi fratelui său mai mare, prințul William, în vârstă de 40 de ani, un organ în cazul în care ar fi avut nevoie.

„Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a spus el, susținând că părinții și bunicii săi chiar se refereau la el și la fratele său ca „moștenitor și rezervă” ca o formă de „stenogramă”.

Harry spune că a crescut cu misiunea de a oferi o sursă de distragere a atenţiei, şi în caz de nevoie, ca "o piesă de schimb", cum ar fi, un rinichi, o transfuzie de sânge sau măduvă osoasă.

Acesta spune că ideea de a fi pe lume ca pe post de "rezervă" are la bază o discuție pe care a auzit-o de când era copil, dintre tatăl și mama sa.

Se presupune că regele Charles al III-lea i-ar fi spus soției sale: "Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă. Mi-am făcut treaba”.

Prinţul Harry, a încălcat protocolul regal, detaliind problemele de sănătate ale Regelui Charles. Acesta a scris despre cum tatăl său s-a luptat cu „dureri constante de gât și de spate”, pe care le-a atribuit parțial vechilor accidentări de polo.

Ducele de Sussex a mai povestit momentul în care l-a prezentat pe fratele său iubitei sale ca fiind o „ciocnire clasică de culturi”.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close