Antena 3 CNN Externe Român, împuşcat mortal într-o dicotecă din Torino (VIDEO)

Român, împuşcat mortal într-o dicotecă din Torino (VIDEO)

Român, împuşcat mortal într-o dicotecă din Torino (VIDEO)
13 Dec 2009   •   20:09

Un român a fost împuşcat mortal, într-o discotecă din Torino. A fost o răzbunare. Bărbatul, angajat al clubului, nu le-a dat voie unor albanezi să intre. Indivizii nu l-au uitat şi s-au întors înarmaţi, să-l înveţe minte.

?Pe asfalt, a rămas un bandaj murdar de sânge. A fost folosit pentru a tampona rana. Dar nu s-a mai putut face nimic pentru românul fost ucis în faţa acestei discoteci?.

Ionuţ Cristian Birzu avea 32 de ani şi locuia în Rivoli, lângă Torino. Era angajat ca bodyguard la discotecă.

În jurul orei 4 dimineaţa, bărbatul a interzis unui grup de albanezi să intre în local. Pe moment albanezii au renunţat, părăsind locul. După câteva minute doi dintre ei s-au întors să se răzbune pe român. Între timp, făcuseră rost de un pistol automat.

Au tras un singur foc de armă, mortal, în abdomen. Apoi au fugit şi l-au lăsat pe român în agonie. Când l-au văzut pe Ionuţ secerat de glonte, prietenii săi, tot români, au alergat după ucigaşi. I-au urmărit pe agresori, au prins unul ditnre albanezi şi l-au bătut până au venit carabinierii.

Numai carabinierii au putut opri încleştarea. Albanezul a fost stâlcit în bătaie. Şi după ce au termiant cu el românii, a ajuns pe mâinile poliţiei, care încearcă să afle acum dacă el este cel care a apăsat pe trăgaci. Între timp, românul împuşcat murise deja în ambulanţă, în drum spre spital.



Observator

×
Subiecte în articol: impuscat
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close