Antena 3 CNN Externe O româncă din Elveţia a încercat să îşi omoare soţul cu paracetamol pus în mâncare

O româncă din Elveţia a încercat să îşi omoare soţul cu paracetamol pus în mâncare

O româncă din Elveția a fost condamnată la închisoare pentru că a încercat să-și omoare soțul cu paracetamol. Femeia a introdus doze mari din acest medicament în mâncarea şi băutura bărbatului, pentru a-i produce insuficiență renală.

de Naty Badea    |    15 Feb 2024   •   11:04

Românca din Elveţia a primit o condamnare de 10 ani de închisoare, pentru tentativă de omor, după ce şi-a otrăvit soţul cu paracetamol pe care i l-a strecurat în mâncare şi în băutură.

Femeia a pus la cale planul diabolic împreună cu un coleg, cu care se gândea să încerce să îi provoace o insuficienţă renală. Cei doi complici au fost daţi de gol de miile de mesaje pe care anchetatorii le-au găsit în telefoanele lor. În aceste mesaje, cei doi au pus la cale planul de a-l ucide pe soţul româncei.

Ulterior, cei doi au fost acuzaţi şi condamnaţi pentru tentativă de omor. Ironia sorţii a făcut ca, la scurt timp după acest incident, soţul femeii să moară în urma unui infarct, din cauze naturale.

De curând, Curtea Administrativă din Elveţia a decis expulzarea româncei din Elveţia şi retragerea permisului său de şedere, după ce termină de ispăşit pedeapsa de 10 ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: Elvetia paracetamol
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close