Antena 3 CNN Externe O româncă din Germania s-a căsătorit cu ea însăși: "A fost mai greu decât credeam"

O româncă din Germania s-a căsătorit cu ea însăși: "A fost mai greu decât credeam"

O româncă stabilită în Germania a decis să se căsătorească cu ea însăși, după ce s-a despărțit de bărbatul cu care urma să meargă la altar.

O româncă din Germania s-a căsătorit cu ea însăși: "A fost mai greu decât credeam"
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2023   •   14:27

După despărțirea de iubitul cu care urma să se căsătorească, Lavinia Lazăr, o româncă stabilită în Germania a luat o decizie care i-a surprins chiar și pe apropiați.

În vârstă de aproape 40 de ani, Lavinia spera să aibă copii cu cel care, în urmă cu șase luni, a cerut-o în căsătorie, însă planurile i-au fost date peste cap.

Pentru că relația nu a mai funcționat, cei doi au decis să se despartă, însă Lavinia nu a renunțat niciodată la ideea de a îmbrăca rochia de mireasă.

"Am fost pur și simplu devastată și apoi am decis că mă voi căsători oricum. Și mă voi căsători cu mine însămi”, a spus Lavinia. 

Citește și: "O floare nu poate fi tăiată la 27 de ani". Inima unei tinere s-a oprit pentru totdeauna, în urma unui accident cumplit de motocicletă, în Italia

Astfel, românca s-a căsătorit cu ea însăși și a spus "da" în prezența prietenelor sale, ceremonia fiind organizată într-un local mic din München.

"Am spus "da” și m-am uitat în ochii a 12 femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică”, a mai adăugat femeia.

Lavinia s-a născut în România, dar și-a terminat sudiile în Germania, acolo unde a ales să-și continue viața.

Odată cu decizia de a se căsători cu ea însăși, românca a renunțat să mai lucreze într-o agenție și a început să câștige bani pe cont propriu, în calitate de consilier pentru cupluri, potrivit rbb24.de.

×
Subiecte în articol: Germania romanca casatorie
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close