Antena 3 CNN Externe "O floare nu poate fi tăiată la 27 de ani". Inima unei tinere s-a oprit pentru totdeauna, în urma unui accident cumplit de motocicletă, în Italia

"O floare nu poate fi tăiată la 27 de ani". Inima unei tinere s-a oprit pentru totdeauna, în urma unui accident cumplit de motocicletă, în Italia

Abia împlinise 27 de ani, însă destinul a fost prea crud pentru Elisa, o tânără care a sfârșit în urma unui accident de motocicletă, după trei zile petrecute în comă.

"O floare nu poate fi tăiată la 27 de ani". Inima unei tinere s-a oprit pentru totdeauna, în urma unui accident cumplit de motocicletă, în Italia
Sursa foto: Elisa Mazzucchelli | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Mai 2023   •   11:00

În vârstă de 27 de ani, Elisa Mazzucchelli a sfârșit într-un mod care i-a cutremurat pe apropiați, după ce motocicleta care era condusă de iubitul ei a intrat cu putere într-un autoturism.

Scena de groază s-a derulat pe un drum din Italia, iar în urma impactului, atât Elisa, cât și iubitul ei au ajuns la spital.

Iubitul tinerei a suferit răni minore și a fost externat la scurt timp după accident.

Din păcate, Elisa a stat trei zile în comă, iar în final, inima ei s-a oprit pentru totdeauna.

Citește și: Elevul ucigaș de 13 ani din Belgrad le pune medicilor, zilnic, aceeași întrebare: "Întreabă cel puțin o dată pe zi"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Familia și prietenii au sperat până în ultimul moment că tânăra va reuși să învingă moartea, însă au fost cu toții sfâșiați de durere.

"Elisa noastră nu a reușit. Nu există cuvinte, doar durere profundă", au scris colegii pe Facebook

Elisa împlinise recent 27 de ani și visa să se căsătorească cu cel pe care îl cunoștea încă din liceu.

"Viața a luat o decizie nedreaptă și ingrată față de tine, o floare nu poate fi tăiată la 27 de ani. Te voi purta mereu în suflet”, a scris un apropiat.

În urma Elisei a rămas acum o durere imensă, provocată de un destin mult prea crud.

"O soartă teribilă și nedreaptă, o veste șocantă”, a fost scris într-un alt mesaj, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: Italia accident motocicleta tanara moarta
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close