Antena 3 CNN Externe Elevul ucigaș de 13 ani din Belgrad le pune medicilor, zilnic, aceeași întrebare: "Întreabă cel puțin o dată pe zi"

Elevul ucigaș de 13 ani din Belgrad le pune medicilor, zilnic, aceeași întrebare: "Întreabă cel puțin o dată pe zi"

Copilul de 13 ani, care a comis masacrul din Belgrad, continuă să le adreseze medicilor o singură întrebare. Aceștia spun că elevul nici măcar nu conștientizează gravitatea faptelor sale și este preocupat de un singur lucru.

Elevul ucigaș de 13 ani din Belgrad le pune medicilor, zilnic, aceeași întrebare: "Întreabă cel puțin o dată pe zi"
Sursa foto: Twitter
de Mia Lungu    |    08 Mai 2023   •   15:06

Băiatul în vârstă de 13 ani, suspectat că a comis masacrul de la școala din Vračar, nu a fost niciodată interesat de victime, singurul lucru care contează pentru el fiind dacă a devenit popular în urma gestului său, conform breakinglatest.news.

"Se vorbește despre mine, sunt eu regele rețelelor?", ar fi singura întrebare pe care băiatul o adresează angajaților Clinicii de Neurologie și Psihiatrie pentru Copii și Tineri unde este internat.

Potrivit unei surse din clinică, băiatul nu s-a interesat niciodată de elevi, nu a arătat deloc compasiune.

"Întreabă cel puțin o dată pe zi ce se întâmplă afară, dacă se vorbește despre el, ce se spune, mai ales pe rețelele de socializare. (...) Nici măcar nu este conștient de ceea ce a făcut", spune sursa citată.

Citește și: "De ce faci asta? Opreşte-te!": Fiica antrenorului de la SCM Zalău ar fi încercat să îl oprească pe elevul care şi-a ucis colegii în şcoala din Belgrad

Băiatul pregătea planul de o lună întreagă, după cum a declarat el însuși și după cum a reieșit din datele de pe telefonul său. Copilul a căutat pe internet Codul Penal al Serbiei pentru a vedea dacă copiii pot fi trași la răspundere penală.

Întrucât va împlini 14 ani în iulie, el a accelerat întregul plan. De asemenea, în noaptea dinaintea crimei în masă, el a vizionat un film despre un masacru la o școală din America.

 

×
Subiecte în articol: elev ucigas Belgrad medici masacru
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close