Antena 3 CNN Externe Româncă prădată în parcarea aeroportului din Barcelona: "Un bătrânel m-a făcut de 3.000 de euro"

Româncă prădată în parcarea aeroportului din Barcelona: "Un bătrânel m-a făcut de 3.000 de euro"

O româncă a fost furată la scurt timp după ce a ajuns în Barcelona, chiar în parcarea aeroportului. Tânăra a povestit cum a rămas, într-o secundă de neatenție, fără obiecte în valoare de 3.000 de euro.

Româncă prădată în parcarea aeroportului din Barcelona: "Un bătrânel m-a făcut de 3.000 de euro"
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2024   •   19:04

Tânăra a povestit pe TikTok cum a fost jefuită de un bărbat de aproximativ 70 de ani, chiar în parcarea aeroportului din Barcelona.

"Hoții din Spania tocmai mi-au dat o ţeapă de 3.000 de euro, iar singurul lucru pe care îl mai dețin din vacanța mea frumoasă este această declarație de la Poliția din Barcelona.

Este 12 noaptea, iar eu am aterizat acum două ore. Nu mai am nimic. Fumam alături de prietena mea italiancă o ţigară în parcarea de la aeroportul din Barcelona și aveam ghiozdanul la picioarele mele.

De fel, sunt o persoană foarte atentă. În 22 de ani de viață, nu am pierdut nici măcar o pereche de chei sau vreun card, nu am pierdut nimic.

Vine la noi un domn de vreo 70 de ani, îmbrăcat foarte bine, care vorbea italiană, așa că prietena mea i-a răspuns în italiană.

Termin ţigara și îi spun prietenei mele: 'Hai să chemăm un Uber'. Şi când încerc să-mi ridic geanta, nu mai era nicio geantă de ridicat.

Bătrânelul acela m-a făcut de 3.000 de euro", a povestit românca.

Tânăra a mărturisit că în acel bagaj nu avea bani, însă existau mai multe obiecte valoroase, precum un laptop, o geantă scumpă, bijuterii și produse de machiaj. 

"De ce spun 3.000 de euro? Pentru că aveam o geantă foarte scumpă în bagajul acela, aveam un laptop nou, aveam machiaje în jur de vreo 500 de euro, bijuterii şi zero lei.

Nu aveam niciun card, portofel sau un leu pe care el să mi-l fure", a spus tânăra, potrivit stiridiaspora.ro.

×
Subiecte în articol: romanca Barcelona Spania
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close