Antena 3 CNN Externe Româncă stabilită în Germania, ucisă de soțul ei cu 14 lovituri de cuțit, chiar în fața copiilor. Criminalul a fost reținut

Româncă stabilită în Germania, ucisă de soțul ei cu 14 lovituri de cuțit, chiar în fața copiilor. Criminalul a fost reținut

O româncă stabilită de câțiva ani în Germania, a fost ucisă de soțul ei, chiar în fața copiilor lor.

Româncă stabilită în Germania, ucisă de soțul ei cu 14 lovituri de cuțit, chiar în fața copiilor. Criminalul a fost reținut
Sursa foto: Facebook I Mihaela și Romulus
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2023   •   17:49

Mihaela, o româncă în vârstă de 36 de ani, stabilită de câțiva ani în Germania, a fost ucisă de soțul ei, Cătălin Romulus B., în fața copiilor lor de 4 și 7 ani, în locuința lor de pe Fürther Rosenstrasse din Nurnberg.

Potrivit presei din Germania, Cătălin și-a înjunghiat soția în cap, partea superioară a corpului și în brațe, după o ceartă între cei doi.

Criminalul, care era șomer, și-a ucis soția pentru că s-a temut că aceasta avea "să informeze poliția despre consumul în continuare de droguri, ceea ce ar fi dus la revocarea termenului de probațiune” de care beneficia.

Acesta fusese condamnat cu nouă luni de închisoare cu suspendare de probă de către tribunalul districtual din Fürth pentru că și-a lovit și și-a amenințat soția în trecut.

Citește și: O româncă din Germania s-a căsătorit cu ea însăși: "A fost mai greu decât credeam"

În instanță, criminalul a spus că soția sa era prostituată și "nu era nici pe departe un înger“. În plus, spune bărbatul, el și soția lui obișnuiau să se drogheze împreună.

Cătălin Romulus B. riscă acum mulți ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: Germania romanca ucisa
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close