Antena 3 CNN Externe Româncele petrec cu Berlusconi. Mai multe fete din România, la ?orgiile? premierului (FOTO)

Româncele petrec cu Berlusconi. Mai multe fete din România, la ?orgiile? premierului (FOTO)

Româncele petrec cu Berlusconi. Mai multe fete din România, la ?orgiile? premierului (FOTO)
Sursa foto: fete
22 Iun 2009   •   15:00

Dezvăluiri neaşteptate în cazul scandalului sexual în care este implicat Silvio Berlusconi. Se pare că printre fetele plătite să ia parte la petrecerile premierului italian se aflau şi românce. Declaraţia a fost făcută de Barbara Montereale, una dintre femeile care au fost plătite să participe la petrecerile de la vila din Sardinia a premierului.

Montereale a povestit că printre femeile aflate la celebra vilă a lui Berlusconi se aflau şi femei din Estul Europei.

"Majoritatea fetelor care participau la petrecere în vila din Sardinia erau străine. Erau de origini slave şi romance. Erau fete din Europa de Est. Mi-am putut da seama după accentul lor. Toate îl numeau pe Silvio Berlusconi ?Papi?. Era un fel de competiţie între ele", a declarat Barbara Montereale, într-un interviu acordat publicaţiei La Repubblica.

Femeia a făcut publice şi o serie de fotografii realizate în vila lui Berlusconi.



Pentru mai multe fotografii, accesaţi www.repubblica.it.

Barbara Montereale, de 23 de ani, susţine că atât ea, cât şi prietena ei, Patrizia D'Addario, au primit bani pentru a veni la o petrecere organizată la vila premierului.

Montereale susţine că, după o întâlnire cu premierul italian, în ianuarie 2009, s-ar fi ales cu nu mai puţin de 10.000 de euro.

Patrizia D'Addario, în vârstă de 42 de ani, a declarat în urmă cu câteva zile, că Gianpaolo Tarantini, unul dintre angajaţii lui Berlusconi, i-a oferit bani pentru a participa la una dintre petrecerile organizate de premier la vila sa. Aceasta a dezvăluit şi suma care i-a fost oferită: 2000 de euro, pentru o noapte cu Berlusconi.

În prezent, parchetul din localitatea italiană Bari audiază patru femei, inclusiv pe Patrizia D'Addario. Acestea ar fi fost plătite pentru a participa la petrecerile organizate la reşedinţele din Roma şi Srdinia ale premierului Silvio Berlusconi.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi vila petrecere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close