Antena 3 CNN Externe O româncă este căutată de polițiștii americani după ce a i-a furat verigheta actriței Lily Collins, cunoscută pentru rolul principal din "Emily in Paris"

O româncă este căutată de polițiștii americani după ce a i-a furat verigheta actriței Lily Collins, cunoscută pentru rolul principal din "Emily in Paris"

O femeie de origine română este căutată în Statele Unite ale Americii după ce a furat verigheta purtată de actriței Lily Collins, cunoscută pentru rolul principal din "Emily in Paris".

O româncă este căutată de polițiștii americani după ce a i-a furat verigheta actriței Lily Collins, cunoscută pentru rolul principal din "Emily in Paris"
Sursa foto: Instagram/ lilyjcollins
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Noi 2023   •   18:15

Românca nu este la prima abatere, fiind cunoscută pentru faptul că se deplasează prin țară și comite infracțiuni asemănătoare. Potrivit anchetatorilor, aceasta ar fi asociată unor grupuri de furt organizat din România. 

 Din nefericire, actrița Lily Collins, cunoscută pentru rolul principal din "Emily in Paris" s-a numărat printre victimele furtului. Aceasta a pierdut verigheta, inelul de logodnă și câteva gadgeturi în luna mai, când a avut loc furtul.

Românca Andreea Cătălina Roșca folosește o carte de identitate falsă din statul Washington cu numele Nicole Morri, conform departamentului șerifului.

Citește și: Român oprit la frontieră, după ce a încercat să intre în România cu un bolid de lux dat în urmărire în Marea Britanie

Pe numele ei a fost emis un mandat de arestare, iar oricine are informații despre aceasta este rugat să-l contacteze pe detectivul Brandon Zeff de la secția șerifului din West Hollywood, potrivit Adevărul.

×
Subiecte în articol: furt bunuri romanca in sua
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close