Antena 3 CNN Actualitate Social Român oprit la frontieră, după ce a încercat să intre în România cu un bolid de lux dat în urmărire în Marea Britanie

Român oprit la frontieră, după ce a încercat să intre în România cu un bolid de lux dat în urmărire în Marea Britanie

Un român care a încercat să intre cu un bolid de lux în România a rămas fără mașina în valoarea de 120.000 de euro, dar nu i s-a permis. În cadrul unui control, polițiștii de frontieră au constat mai multe nereguli.

Român oprit la frontieră, după ce a încercat să intre în România cu un bolid de lux dat în urmărire în Marea Britanie
Sursa foto: Poliția de Frontieră
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Noi 2023   •   16:36

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moravița, județul Timiș, au depistat la controlul de frontieră un cetățean român care a încercat să intre în ţară cu un autoturism marca Mercedes model AMG GLE 63S în valoare de aproximativ 120.000 euro, căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 05.11.2023, ora 19.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român B.N., în vârstă de 53 de ani,  la volanul unui autoturism marca Mercedes model AMG GLE 63S, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind "bun căutat pentru confiscare", alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. 

Citește și: Afacerist din Sibiu, bătut crunt și jefuit de hoți. Bărbatul este în stare gravă la spital

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 120.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul instituției, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

×
Subiecte în articol: masina furata Politia de frontiera
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close