Antena 3 CNN Externe Scandal după eşecul României de la Eurovision. Deputat PSD: Umilinţa ne-a costat 400.000 de euro

Scandal după eşecul României de la Eurovision. Deputat PSD: Umilinţa ne-a costat 400.000 de euro

România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023. Theodor Andrei, reprezentantul țării noastre, a interpretat piesa "D.G.T. (Off and on)", însă nu a reușit să treacă de cea de-a doua semifinală a concursului muzical.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2023   •   17:09

Scandal uriaş după eșecul României de la Eurovision. Țara noastră nu s-a calificat nici acum în marea finală.

Un deputat al PSD acuză că umilința ne costă 400.000 de euro. 

Citeşte şi: Eurovision 2023. România nu s-a calificat în finală | Ultimele 10 finaliste

"Umilința de la Eurovision a costat contribuabililii români aproape 400.000 de euro, din bugetul unei instituții, TVR, veșnic falite și veșnic salvate de stat. Ar fi interesant de aflat lista completă a băieților deștepți care au supt din felia Eurovision, muncind - nu-i așa? - pentru onoarea României la Liverpool. Te și întrebi cum e să ai la TVR un șef cu nume de pasăre cîntătoare, iar la concurs să trimiți un păsăroi afon?

Una peste alta, aventura Eurovision 2023 mi se pare o mare iresponsabilitate, dat fiind că din banii ăia făceau Iohannișii un drum pînă la Sharm-el-Sheikh, dacă nu chiar și retur.

Data viitoare, cînd mai tocați banii românilor, gîndiți-vă mai bine care sunt adevăratele priorități ale țării", a transmis deputatul PSD Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Vezi şi: Reacția dură a Angliei la prestația României din cadrul Eurovision 2023: ”Aleargă pe scenă într-un costum mulat auriu”

România participă la acest concurs din 1993, iar cele mai bune rezultate au fost obținute de Luminița Anghel, în 2005, Mihai Trăistariu, în 2006, și Paula Seling împreună cu Ovi, în 2010.

Ediţia din 2023 este organizată de Marea Britanie în numele Ucrainei, care nu a putut să găzduiască concursul, din cauza războiului.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close