Antena 3 CNN Externe Rudy Giuliani lansează un nou avertisment privind afacerile ilegale ale lui Joe Biden: "Vreau să fiţi atenţi la România, urmăriţi România"

Rudy Giuliani lansează un nou avertisment privind afacerile ilegale ale lui Joe Biden: "Vreau să fiţi atenţi la România, urmăriţi România"

Rudy Giuliani lansează un nou avertisment privind afacerile ilegale ale lui Joe Biden: "Vreau să fiţi atenţi la România, urmăriţi România"
Sursa foto: foto: Agerpres
de Claudia Simion    |    11 Oct 2019   •   17:46

Rudy Giuliani, avocatul liderului SUA Donald Trump, a lansat un nou avertisment în privinţa afacerilor ilegale ale fostului vicepreşedinte al SUA în România, Joe Biden, favorit pentru a fi candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale. 

Giuliani a acordat un interviu pentru Fox News în care a vorbit despre afacerile ilegale ale familiei lui Biden în Ucraina, România şi China. 

"Ucraina este doar vârful aisbergului. Mergem la China, v-am spus despre România, mai am o ţară care este pe listă", a declarat Rudy Giuliani.

Avocatul liderului Statelor Unite a spus că există suspiciuni ca preşedintele Ucrainei să fi primit "mită" pentru blocarea unei anchete care viza afacerile familiei Biden.

"Nu spun că Biden a fost implicat în oferirea mitei, dar acesta este singurul lucru în care nu a fost implicat. Acest caz are un miros urât, oricât ar fugi ei de el. Vreau să fiţi atenţi nu doar la China, fiţi atenţi la România! Doar urmăriţi România!", a adăugat Rudy Giuliani.

Atunci când vine vorba despre controversatul scandal politic de peste ocean, cel care sunt implicaţi Donald Trump şi Joe Biden, rivali politici ai alegerilor prezidenţiale din 2020, numele României este auzit tot mai des în acest context. 

Citiţi şi Avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, aruncă bombă pe tema afacerilor familiei lui Joe Biden: "Stați să vedem când ajungem în România!"

”Eu nici n-apuc să închei o propoziție. Sunt contrazis imediat. Ia uitați-vă la un interviu cu oamenii lui Biden sau cu unul dintre lacheii democraților, ei primesc un sfert de oră pentru un răspuns. Și ei spun prostii, gen Hunter Biden nu e de vină, punct. Eu sunt contrazis la un minut după ce am deschis gura. Eu n-apuc să spun nimic. Motivul pentru care nu mă vor în direct este că ei știu ceva despre care voi nu vorbiți.

Eu am totul aici. Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite.” a spus Rudy Giuliani la Fox News.

 

 

×
Subiecte în articol: avocatul Donald Trump
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close