Antena 3 CNN Externe Rușilor li s-au "înmuiat" lansatoarele S-400 din Crimeea. Imaginile au fost surprinse în direct

Rușilor li s-au "înmuiat" lansatoarele S-400 din Crimeea. Imaginile au fost surprinse în direct

Un scurt material video filmat de armata rusă în Crimeea face furori pe internet iar internauții au reacționat la imagini cu cele mai acide glume.

Rușilor li s-au "înmuiat" lansatoarele S-400 din Crimeea. Imaginile au fost surprinse în direct
Sursa foto: Twitter @auto_glam
de Adrian Iclozan    |    11 Aug 2022   •   13:16

Este vorba despre o relatare privind sistemele antiaeriene menite să apere de eventualele lovituri ale Kievului peninsula ocupată de forțele Moscovei în 2014.

În timp ce un militar rus vorbește despre actualizarea apărării cu cele mai moderne lansatoare S-400, tuburile de rachete din spatele vorbitorului încep să se balanseze, aparent ca efect al vântului, apoi să se îndoaie, ca și cum ar fi niște replici făcute din cauciuc.

Cele trei tuburi înalte, de culoare gri, se apleacă ușor spre stânga cadrului, apoi spre dreapta, apoi din nou spre stânga, sub un unghi mai accentuat.

Unul dintre tuburi se îndoaie la jumătate, precum o barcă gonflabilă pliată înainte să fie scos aerul din ea.

În tot acest timp, vorbitorul din cadru continuă să-și spună textul, aparent neștiutor cu privire la ce se întâmplă în spatele său.

"Unul dintre cele mai amuzante clipuri de astăzi. O relatare a armatei ruse, conform căreia sistemele aeriene de apărare din Crimeea au fost actualizate la cea mai modernă versiune a lansatoarelor S-400. Nu este o glumă", notează utilizatorul @auto_glam.

@SinitarGaming remarcă faptul că "sistemele S-400" din spatele vorbitorului sunt doar replici de cauciuc în timp ce @jtp802 publică propria sa versiune legată de apărarea antiaeriană rusă din Crimeea.

×
Subiecte în articol: Crimeea S-400
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close