Antena 3 CNN Externe Rușii, panicați că Putin vrea să îi înroleze în armată | Ce au căutat cel mai mult pe internet

Rușii, panicați că Putin vrea să îi înroleze în armată | Ce au căutat cel mai mult pe internet

Rușii au început să se panicheze când au auzit că Vladimir Putin vrea să înroleze cetățenii civili în armată. Aceștia au căutat pe internet modalități de părăsire a Rusiei, înainte de discursul președintelui anunțat pentru marți seară.

Rușii, panicați că Putin vrea să îi înroleze în armată | Ce au căutat cel mai mult pe internet
Sursa foto: Gettyimages | Sean Gallup / Staff
de Ioana Mircea    |    20 Sep 2022   •   23:59

Google Trends a înregistat cea mai căutată frază de pe internet din Rusia în seara zilei de marți. Se pare că aceasta are legătură cu posibilul anunț al liderului de la Moscova, cu privire la faptul că armata rusă vrea să înroleze și cetățenii civili.

Discursul lui Vladimir Putin nu a mai avut însă loc, fiind amânat pentru miercuri dimineaţă.

„Cum să părăsești Rusia” a atins vârful de căutări pe Google la ora 18:00 și se pare că fraza a fost căutată cel mai des de locuitorii din regiunea Khabarovsk Krai, care se învecinează cu China

Pe de altă parte, rușii au fost interesați și de cum pot amâna înrolarea în armată, această frază atingând maximum de căutări la ora 13:00.

Generalul-maior al Informațiilor militare Vadim Skibitski a spus că mobilizarea generală în Rusia va fi un indicator serios pentru Ucraina și lume pentru a înțelege modul în care societatea rusă este pregătită să continue războiul, potrivit obozrevatel.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close