Antena 3 CNN Externe Rusia acuză țările occidentale: "Școlile îi invață pe elevi că Isus a fost bisexual"

Rusia acuză țările occidentale: "Școlile îi invață pe elevi că Isus a fost bisexual"

Unii școlari occidentali sunt învățați că Isus Hristos a fost bisexual și non-binar, este de părere ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov, într-o critică cuprinzătoare a democrațiilor liberale.

Rusia acuză țările occidentale: "Școlile îi invață pe elevi că Isus a fost bisexual"
Sursa foto: Getty
de Alexandru Negrici    |    29 Iun 2021   •   16:46

„În câteva țări occidentale, elevii învață la școală că Isus Hristos a fost bisexual”, a declarat Lavrov.

Diplomatul rus a descris presupusele învățături ca „încercări de a încălca însăși natura umană” dar și a dreptului internațional.

Site-ul de știri "It's My City" a urmărit originile probabile ale comentariului lui Lavrov.

Aceștia au descoperit că cel mai probabil ministrul rus de Externe a văzut această perspectivă într-un filmuleț de pe viral TikTok.

În clip, o mamă din Australia își privește copiii care dezbat orientarea sexuală a lui Isus. În material, fiul femeii spune că Iisus este bisexual „pentru că iubește pe toată lumea” și non-binar „pentru că poartă o rochie”.

„Am învățat asta la școală”, spune apoi băiatul,care este auzit de mama sa.

Dar marți, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe, Maria Zakharova, a criticat rapoartele mass-media referitoare la legăturile opiniei diplomatului.

În realitate, a spus ea, Lavorv se referea la articolul unui site de știri creștine despre o piesă sindicală a profesorilor scoțieni, realizată pentru școlari pentru a sărbători luna Pride, care îl înfățișa pe Iisus drept o femeie transgender.

„Așa arată o agenție străină în acțiune. Asta se întâmplă când adevărul este declarat fals, folosind un raționament fals ”, a scris Zakharova pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Isus lavrov
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close