Antena 3 CNN Externe S-a deschis cel mai rapid rollercoaster din lume în parcul de distracţii Ferrari din Abu Dhabi

S-a deschis cel mai rapid rollercoaster din lume în parcul de distracţii Ferrari din Abu Dhabi

S-a deschis cel mai rapid rollercoaster din lume în parcul de distracţii Ferrari din Abu Dhabi
Sursa foto: Foto: Videonews
01 Noi 2010   •   21:13

Cum ar fi dacă s-ar organiza curse de Formula 1 într-un Montagnes Russes? Şi oricine ar fi invitat să participe? Ei bine, cu bani totul este posibil. În Abu Dhabi, paradisul bogaţilor, s-a deschis un mega-parc de distracţii Ferrari, care adăposteşte cel mai rapid Montagnes Russes de pe glob.

Iată împlinit visul tuturor iubitorilor de adrenalină. O cursă în Montagnes Rousses la 240 de kilometri pe oră! Este cea mai mare atracţie a parcului tematic Ferrari, din emiratul Abu Dhabi.

Fantastica lume a vitezei ameţitoare se întinde pe o suprafaţă de 80 de mii de metri pătraţi şi poate primi până la 10 mii de vizitatori pe zi. Este o lume aproape ireală, patronată de celebrul căluţ. O siglă uriaşă, cea mai mare din lume, a fost realizată special pentru acoperişul imensului complex. Şi asta nu e tot. Urmează să fie construit şi colosal parc acvatic.

“Am început lucrul la parcul acvatic şi aceasta este următoarea fază a dezvoltării proiectului. Deci, în timp, locul acesta va deveni o importantă destinaţie de agrement. “ a declarat directorul executiv al Aldar Properties,

O destinaţie care va avea parte de o promovare extraordinară extraordinară. Pentru că, peste două săptămâni, va începe Grand Prixul de Formula 1 din Abu Dhabi, care se va desfăşura la o aruncătură de parc.

S-a deschis cel mai rapid Rollercoaster din lume în parcul de distracţii Ferrari

×
Subiecte în articol: Ferrari Abu Dhabi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close