Antena 3 CNN Externe Scandal între o însoțitoare de bord și un pasager: "Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta!"

Scandal între o însoțitoare de bord și un pasager: "Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta!"

O însoțitoare de zbor și-a pierdut cumpătul atunci când unul dintre pasagerii din avion a făcut-o pe colega sa să plângă. Întreaga întâmplare a fost filmată, iar imaginile au devenit virale.

Scandal între o însoțitoare de bord și un pasager: "Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta!"
Sursa foto: Tarun Shukla | Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Dec 2022   •   13:18

Pe 16 decembrie, în timpul unui zbor de la Istanbul la Delhi, pasagerii au asistat la o ceartă care a avut loc între un bărbat și o membră a echipajului.

Se pare că incidentul a luat amploare atunci când o altă însoțitoare de bord nu i-a putut aduce bărbatului ceea ce comandase pentru masă.

În acel moment, pasagerul s-a înfuriat și a început să strige, făcând-o pe femeie să plângă.

Una dintre colegele sale a intervenit și a încercat să-i explice acestuia faptul că echipajul îi poate servi doar ceea ce se află pe cartea lui de îmbarcare.

"Îmi pare rău, domnule, dar nu puteți vorbi așa cu echipajul. Vă ascult cu tot respectul, dar trebuie să respectați și echipajul", spune femeia în înregistrare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul a continuat să țipe și i-a spus femeii să-și țină gura, iar aceasta nu s-a ferit să reacționeze.

"Tu ține-ți gura! Sunt o angajată, nu sunt servitoarea ta! Nu mai arăta cu degetul la mine și nu mai țipa, colega mea plânge din cauza ta”, a mai adăugat însoțitoarea de zbor, citează The Independent.

Însoțitoarea de zbor lucrează la compania aeriană indiană IndiGo, iar un pasager a filmat momentul și l-a distribuit pe rețelele sociale.

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close