Antena 3 Externe Sistemul sanitar din ţara asta e o industrie a morţii. Peste 100 de pacienţi, morţi de foame prin spitale

Sistemul sanitar din ţara asta e o industrie a morţii. Peste 100 de pacienţi, morţi de foame prin spitale

de S.T.    |    08 Oct 2012   •   12:07
Sistemul sanitar din ţara asta e o industrie a morţii. Peste 100 de pacienţi, morţi de foame prin spitale
Sursa foto: Foto: Mediafax

Nu doar în România sunt probleme grave în sistemul sanitar. În Marea Britanie, de exemplu, peste 100 de pacienţi au murit, anul de trecut, de foame prin spitale, scrie Adevărul.

Cifrele Oficiului Naţional de Statistică din Regat arată că, în 2011, 43 de pacienţi au murit de foame şi 111 de sete în timp ce erau trataţi în spitalele de stat din Marea Britanie.

În alte 558 de cazuri, medicii au notat că pacienţii au murit „în condiţii de deshidratare severă". Rapoartele au scos la iveală lucruri extrem de grave. În unele spitale, doctorii au ajuns să prescrie pacienţilor apă, pentru a se asigura că asistentele nu uită acest lucru.

Totodată, potrivit raportului, în multe cazuri, asistentele lăsau tăvile cu mâncare în faţa pacienţilor care erau prea slăbiţi pentru a mânca singuri, iar apoi le luau înapoi neatinse.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close